Terrasoverkapping Oss

Terrasoverkappingen koopt u bij Top Veranda'sWoont u in Oss en omstreken en denkt u er over na om een terrasoverkapping aan te schaffen? Dan kunnen wij van Top Veranda's u helpen met uw keuze. We bespreken uw wensen met u en maken uw droom waar! Met een terrasoverkapping vergroot u uw woongenot. De tuin wordt een stukje van uw huis, waardoor u meer woonruimte heeft. En in de winter kunt u ook nog lekker buiten zitten met terrasverwarmers en dekens!

Terrasoverkapping van Top Veranda's

Elke terrasoverkapping is anders, uniek en zelf samengesteld. Top Veranda's helpt u met uw eigen terrasoverkapping. De materialen die wij gebruiken is aluminium. Dit is een onderhoudsarme versie. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom! Zelfs het dak is zelf te kiezen:

  • twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • twee hitte werende uitvoeringen
  • dakplaten van polycarbonaat
  • transparante uitvoering

De transparante uitvoering geeft u een nog vrijer uitzicht op de mooie blauwe lucht met wolkjes. Daarnaast hebben wij ook nog luxe, heldere glasplaten. Niet alleen het standaard veiligheidsglas als dakbedekking is een goede keuze, maar ook het zonwerende glas.

Bezoek onze luxe showroom

Als u geïnteresseerd bent in een terrasoverkapping bent u van harte welkom in onze luxe showroom! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van uw huis waar u de terrasoverkapping wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. Wij zien u graag tegemoet in onze luxe showroom!

Neem contact op >

Terrasoverkappingen koopt u bij Top Veranda's