Terrasoverkapping Waalwijk

Aluminium TerrasoverkappingWilt u een terrasoverkapping aanschaffen in Waalwijk? Laat u dan informeren door Top Veranda's, gevestigd in Den Bosch. Met een terrasoverkapping verbreed u uw woonruimte, en kunt u genieten van uw tuin in de zomer én winter. Een prachtig plaatje toch? Late night conversations onder uw eigen terrasoverkapping. U hoeft in ieder geval niet voor de regen of kou naar binnen. We bieden namelijk ook heaters aan om lekker warm te blijven!

Terrasoverkapping zelf samen te stellen in Waalwijk

Onze medewerkers van Top Veranda's kunnen de terrasoverkapping op maat voor u maken. Bespreek uw wensen met ons en wij maken uw droom waar. Kies uit 3 verschillende kleuren.

  • wit (RAL 9016)
  • crèmewit (RAL 9001)
  • antraciet structuurlak (RAL 7016)

Ook kunt u de dakbedekking zelf kiezen. We hebben de volgende mogelijkheden; twee standaard polycarbonaatdakplaten, hitte werende uitvoeringen, dakplaten van polycarbonaat of transparant.

Kom langs in de mooie showroom van Top Veranda's!

Als u geïnteresseerd bent in een terrasoverkapping bent u van harte welkom in onze luxe showroom! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van uw huis waar u de terrasoverkapping wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Den Bosch!

Neem contact op >

Aluminium terrasoverkapping