Tuinkamer Vught

Aluminium TuinkamerVoor een tuinkamer in de omgeving van Vught bent u bij ons aan het juiste adres! Een tuinkamer biedt u vele voordelen. Het is een ideale uitbreiding van uw woonkamer en zorgt ervoor dat u elk seizoen weer geniet van het buitenleven. In de zomer van de zon genieten en in de winter de sneeuw zien vallen: het kan allemaal!

Onze drie varianten tuinkamers

Wij hebben drie varianten complete tuinkamers met heel veel combinatievoordeel. Deze standaardvarianten zijn er in verschillende maten. Daarnaast hebben we drie verschillende kleuren: wit (RAL9016), crèmewit (RAL9001) en grijs antraciet (RAL7016). De drie standaard tuinkamers die wij hebben zijn:

Aluminium zorgt voor het beste resultaat

Wij werken voor al onze producten met aluminium. Dit biedt namelijk vele voordelen. Aluminium is sterk & duurzaam en gaat daardoor jarenlang mee. Daarnaast is het onderhoudsarm, slechts een schoonmaakdoekje is genoeg! Het oog wil uiteraard ook wat: gelukkig zorgt een aluminium tuinkamer voor een strakke en sfeervolle uitstraling.

Geen serre of uitbouw nodig!

Een tuinkamer is een geschikt alternatief voor een serre of uitbouw. U bereikt hetzelfde effect (een uitgebreide woonkamer) terwijl de kosten vele malen lager zijn. Het voornaamste verschil tussen een serre en een tuinkamer is dat een serre aan het huis vast zit en een tuinkamer een afgesloten ruimte is.

Kom langs in onze luxe showroom

U bent van harte welkom in onze luxe showroom in Den Bosch voor advies en inspiratie. U kunt online een afspraak inplannen en daarbij het informatieformulier invullen. Zo kunnen wij een goede prijsindicatie maken. Daarnaast kunt u recente foto’s meenemen tijdens het bezoek om u van passend advies te voorzien. Koffie of thee en een gebakje staan klaar!

Neem contact op >

Aluminium Tuinkamer