Aluminium veranda

Aluminium veranda's koopt u bij Top Veranda'sBent u op zoek naar de mogelijkheden voor een aluminium veranda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn in onze luxe showroom. Met een veranda heeft u een heerlijke plek om eindeloos te genieten van het buitenleven. Eigenlijk is het een uitbreiding van uw woonkamer waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Materiaal en kwaliteit

Wij maken onze veranda’s van aluminium. Dit materiaal verzekert u van een stevige, veilge en duurzame veranda. Het geheel krijgt een strakke en stijlvolle uitstraling en is daarnaast bestand tegen alle weersomstandigheden. Een ander fijn voordeel is dat aluminium onderhoudsarm is, zo kunt u optimaal genieten zonder de lasten.

Veranda op maat

Wij maken graag een aluminium veranda voor u op maat. U kunt zelf vele keuzes maken die uw veranda geheel naar uw wens maken. Zo bepaalt u of u deze recht, schuin of vrijstaand wilt, afgewerkt met glas of een open voorkant en wilt u de veranda als carport of als volledige tuinkamer? Als laatste zijn er ook nog extra’s zoals de wanden, verlichting en verwarming. Wij adviseren u graag bij alle keuzes!

Diverse veranda daken: u bepaalt!

Wij hebben verschillende soorten dakbedekking, namelijk:

  • Twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • Twee hitte werende uitvoeringen
  • Dakplaten van polycarbonaat
  • Transparante uitvoering

Wat uw wensen ook zijn, wij maken uw veranda graag naar wens!

Kom bij ons langs!

U bent van harte welkom in onze luxe showroom. Wij helpen u dan graag met adviezen over alle mogelijkheden en beslissingen. U kunt online een afspraak inplannen. Als u daarbij het informatieformulier invult kunnen wij u voorzien van een reële prijsindicatie. Daarnaast kunt u recente foto’s meebrengen om een goede inschatting te maken. U bent van harte welkom voor advies met een kopje koffie of thee en een gebakje!

Neem contact op >

Aluminium veranda's koopt u bij Top Veranda's