Vrijstaande veranda

Wilt u liever geen veranda die aan uw huis vast zit, maar wilt u alsnog een fijne zitplek in uw tuin? Dan is de Legend Edition vrijstaande veranda perfect voor u! Bij deze populaire vrijstaande veranda bevindt de goot zich aan de achterzijde en het hoogste punt van de veranda aan de voorzijde. Hierdoor is de goot niet goed zichtbaar en geniet u optimaal van een mooi en compleet uitzicht. Creëer dus ook uw ideale vrijstaande veranda. Ook deze vrijstaande terrasoverkapping is uit te breiden met onze extra comfort opties. Denk eens aan wandopties van aluminium. Dit is een perfecte aanvulling om wind en regen in uw veranda te voorkomen. En met het unieke kliksysteem van Top Veranda's bent u zeker van een stabiele wand.

  • Al vanaf €2.158 ,- bij ons in Den Bosch te koop!

Vrijstaande veranda kopen

Enkele eigenschappen van deze vrijstaande veranda:

  • Dakbedekking 16 mm polycarbonaat Opaal of Helder
  • 8 mm dik veiligheids glas
  • Goot - Vlakke goot
  • Staanders - 11 x 11 cm
  • Standaard 5 kleuren - Wit RAL 9016 | Antraciet structuur RAL 7016 | Crème wit RAL 9001 | Grijs structuur RAL 9007 | Zwart structuur RAL 9005

Ontdek ook veranda op maat

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Vrijstaande overkapping kopen in Den Bosch

Een vrijstaande veranda is dé oplossing als uw terras aan huis op het Noorden is gericht, terwijl er andere plekken in uw tuin wél volop de zon krijgen. Anders kunt u beter de keuze maken voor een overkapping aan huis. Wist u dat een vrijstaande veranda ook prima geschikt is om juist een tweede terras te creëren! En dan nog eens met meer schaduw. Met een vrijstaande veranda creëert u namelijk een extra beschutte plek om nóg flexibeler van uw buitenruimte te genieten.

Losstaande veranda kopen

Een afdak in de tuin is ideaal in zowel de zomer- als wintermaanden! Wanneer we spreken over een vrijstaande veranda, dan is er sprake van minstens één wand. Wanneer een veranda geen wanden heeft, spreken we over een overkapping of carport. Voor onze kwalitatieve vrijstaande aluminium veranda’s maken we gebruik van aluminium wanden, gemaakt van speciale aluminium ‘planken’ die onwrikbaar in elkaar klikken. Hierdoor worden er een of meer mooie, egale wanden gecreëerd. Door slimme plaatsing van de wanden creëert u ook direct extra privacy. Dit is de reden dat mensen vaak een vrijstaande veranda aan de erfgrens bij hun zwembad plaatsen, om daarmee bepaalde zichtlijnen te blokkeren.

Ontdek ook de veranda met schuifdak

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden