Garantie

Het assortiment van Top Veranda's kenmerkt zich sterk door de veelzijdigheid en creativiteit. Waar vele leveranciers ophouden gaan wij veel verder bij het kopen van een veranda en tuinkamers. Zo zijn wij voortdurend met productontwikkeling bezig en eventueel verfijnen van huidige producten, dat is de vooruitstrevende strategie van ons. Geen project is te gek voor Top Veranda's.

Veranda's met specifiek maatwerk

Bij veel aanbieders heeft u de keuze uit een aantal standaard maten en moet er voor maatwerk vaak veel meer bijbetaald worden. Wij zijn echter van mening dat u bij de investering in een duurzaam product als een aluminium veranda, precies moet krijgen wat u wenst. Dit noemen we bij Top Veranda's “specifiek maatwerk”. Deze maatwerk overkappingen zijn uiterst populair. Top Veranda's levert de veranda’s aan een gespecialiseerde dealernetwerk, waar we de veranda’s, zonder meerkosten, op maat leveren. Hierdoor ontvangt u altijd exact wat u wilt zonder dat u hiervoor diep in de buidel moet tasten of bij zelfbouw de aluminium profielen nog op maat moet zagen met alle risico's van dien.

Bekijk veranda's

 


Veranda accessoires

Enkele fabrikanten betrekken hun spiekozijnen, zijwanden, voorwanden, deuren, ramen, screens, etc., bij andere leveranciers. Deze leveranciers zijn vaak niet in staat om exact dezelfde kleuren aan te leveren als de profielen van de fabrikant. Hierdoor kunnen dus kleurverschillen ontstaan tussen bijvoorbeeld uw zijwand en uw veranda.

Gardendreams heeft dit zoals eerder genoemd in eigen productie en duidelijke afspraken met de leverancier over de kleur en kwaliteitseisen. Gardendreams levert hierbij zelf de poedercoating aan welke ook gebruikt wordt voor de profielen van uw veranda. Hierdoor is het voor 99,99% zeker dat er geen of acceptabel kleurverschil ontstaat tussen de accessoires en uw veranda.

Sterk aluminium

Sommige leveranciers gebruiken dunner aluminium in hun producten om zo de prijs lager te krijgen. Dit in niet per definitie slecht, maar dit betekent natuurlijk wel dat het aluminiumproduct sneller kan gaan doorbuigen. Wij vinden dat niet acceptabel en willen graag dat al onze producten zorgen voor jarenlang tuingenot. Het Gardendreams systeem heeft dikkere aluminiumprofielen, waardoor bij ons systeem pas vanaf 450cm diepte versterking in de liggers komt.Ook zijn alle veranda’s bij ons statisch berekend op de Duitse “sneeuwlastzones” waardoor de sterkte gegarandeerd is. Met een draagkracht van 90kg tot 135kg per m2 bent u verzekerd van de hoogste draagkracht in haar klasse.

Ga af op uw gevoel

Laat u goed informeren over de systemen, de ervaring van de betreffende verkoper (Gardendreams geeft als leverancier scholing aan al haar dealers) de goedkoopste veranda aanschaffen moet niet de leidraad zijn van uw investering. De prijs/kwaliteit verhouding moet kloppen, de tips en uitleg van de verkoper moeten kloppen, de montage en eventuele extra opties, door u besteld moeten zorgen dat uw “tuindroom” uit komt.

Top Veranda's geeft standaard 10 jaar garantie op het aluminium en 10 jaar garantie op de polycarbonaatplaten. Indien wij de veranda monteren heeft de klant altijd 1 jaar garantie op eventuele lekkages.

Afspraak inplannen

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden