Veranda met polycarbonaat dak

De veranda's met polycarbonaat dak zijn een echte aanwinst voor uw tuin. Een veranda geeft uw tuin meerwaarde en met een veranda kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. In de winter kunt u met een eventuele verwarming van uw veranda genieten en in de zomer is het juist een plek met schaduw. 

Verschillende soorten polycarbonaat veranda's

Bij Top Veranda's verkopen wij verschillende soorten veranda's met polycarbonaat dak. Een polycarbonaat dak is vaak goedkoper dan een dak van glas en met een veranda kunt u heerlijk genieten van de tuin. Wij verkopen onder andere de volgende soorten polycarbonaat veranda's:

Ontdek ook veranda op maat

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Easy polycarbonaat veranda

De Easy polycarbonaat veranda is een veranda die uitgevoerd is met 16 mm Opaal polycarbonaat platen. De polycarbonaat platen zijn lichtgewicht en deze platen zijn wit transparant. De platen laten licht door, maar u krijgt zachter licht. Het is een voordelige veranda die een strakke uitstraling heeft. De Easy polycarbonaat veranda is in vier standaard kleuren te koop: Wit RAL 9016, Zwart structuur RAL 9005, Zwart structuur (RAL 9005) en Antraciet glas RAL 7016.

 • U heeft deze Easy polycarbonaat veranda al in uw tuin staan vanaf €989,-

Legend polycarbonaat veranda

De Legend polycarbonaat veranda is de veranda waar het bij Top Veranda's allemaal begonnen is. Dit was de eerste veranda die wij verkochten en monteerden. De Legend polycarbonaat veranda is een veranda met een sterk, robuust en uitgekiemd systeem. Bij de Legend polycarbonaat veranda kunt u kiezen uit opaal of helder polycarbonaat. Ook kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren:

 • Wit (RAL 9016)
 • Crèmewit (RAL 9001)
 • Grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
 • Zwart structuur (RAL 9005)

De Legend polycarbonaat veranda koopt u natuurlijk bij Top Veranda's. Deze veranda is in 20 standaard veranda-afmetingen beschikbaar en is ook geschikt voor een groter oppervlak.

 • U koopt deze Legend polycarbonaat veranda al vanaf €1539,-

Wist u dat... wij ook bestaande veranda's verbouwen? Is uw huidige veranda niet meer naar wens of zijn er in de loop der tijd wat gebreken ontstaan? Bij Top Veranda's geven we uw huidige veranda graag een moderne opknapper. Neem contact met ons op voor meer info.

Ontdek ook de veranda met schuifdak

Expert polycarbonaat veranda

De Expert polycarbonaat veranda is een veranda die ideaal is voor de grotere oppervlaktes. Deze veranda heeft namelijk door de extra sterke goot een staander minder nodig. Doordat er een staander minder nodig is, heeft u een vrijer uitzicht! Ook bij deze veranda kunt u kiezen uit helder of opaal polycarbonaat. Deze Expert polycarbonaat veranda is te koop in vier verschillende kleuren:

 • Wit (RAL 9016)
 • Crèmewit (RAL 9001)
 • Grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
 • Grijs structuur (RAL 9007)
 • Zwart structuur (RAL 9005)
   
 • U heeft deze Expert polycarbonaat al in de tuin staan vanaf €1859,-

Superior polycarbonaat veranda

De Superior polycarbonaat veranda is een veranda met een extra sterke goot, hierdoor kan deze veranda met twee staanders maar liefst 42 m² groot zijn! Deze Superiour polycarbonaat veranda is hierdoor ook goed geschikt voor horeca gelegenheden. Standaard wordt de superiour polycarbonaat veranda geleverd in antraciet structuur (RAL 7016), maar een zwarte kleur (RAL 9005) is ook mogelijk.

 • De Superior polycarbonaat veranda kan al in uw tuin staan vanaf €4359,-

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden