Veranda met schuifdak

Met een veranda met schuifdak gaat er een wereld voor je open! Bij heerlijk zomers weer, kunt u optimaal genieten van de zon en frisse buitenlucht! Is het niet zo lekker weer en heeft u behoefte aan beschutting? Dan kunt u heel gemakkelijk uw dak voor een deel of compleet dicht doen. Erg handig bij typisch Nederland weer! het schuifdak van deze veranda is zowel geschikt voor nieuwe als bestaande veranda's en tuinkamers. Van de Easy edition, de Legend edition tot aan de Expert edition veranda's.. al onze veranda's kunnen voorzien worden met een schuifdak. U kunt het schuifdak handmatig met een telescoopstang open en dicht schuiven.

Veranda met openschuivend dak

Wist u dat ze een veranda die volledig open kan, ook wel cabrio veranda noemen? We hebben enkele eigenschappen van onze terrasoverkapping uitschuifbaar voor u op een rijtje gezet:

  • Dakbedekking - 16 mm polycarbonaat Opaal of Helder
  • 8 mm dik veiligheid glas
  • Standaard kleuren - Wit RAL 9016 | Antraciet structuur RAL 7016 | Grijs structuur RAL 9007 | Zwart structuur RAL 9005

Veranda schuifdak prijzen

  • Al vanaf 3.209 ,- is onze Legend Edition met schuifdak inclusief polycarbonaat beschikbaar. 

Bovendien kunt u ook een glazen schuifdak combineren met een mooie zonnescherm. In dat geval bevat het systeem naast glazen panelen ook ondoorzichtige onderdelen, die over of onder het dak kunnen schuiven. Hiermee wordt u beschermd tegen de zon, voor een aangenaam verblijf in uw veranda.

Brochure aanvragen

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Veranda die volledig open kan

Het is bij Top Veranda's ook mogelijk om het schuifdak te monteren op andere constructies van hout of aluminium. Zelfs montage op een aluminium veranda van een ander veranda-merk is in 9 van de 10 gevallen geen enkel probleem. Neem eens contact met ons op bezoek onze showroom in Den Bosch. Maakt u de keuze voor polycarbonaat, dan heeft u keuze uit twee varianten; De GD helder of GD opaal. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs ook kiezen voor polycarbonaat met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld hitte werende platen. Kiest u voor ons veiligheidsglas, dan geniet u van een maximale lichtinval. U kunt tegen een meerprijs kiezen voor glas met folie waardoor de dakbedekking er uit ziet als melkglas.

Wist u dat... wij ook bestaande veranda's verbouwen? Is uw huidige veranda niet meer naar wens of zijn er in de loop der tijd wat gebreken ontstaan? Bij Top Veranda's geven we uw huidige veranda graag een moderne opknapper. Neem contact met ons op voor meer info. Ook voor de mooiste tuinkamersglasschuifwandenzonwering en andere veranda's kunt u bij Top Veranda's terecht!

Ontdek ook onze wanden

Veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met een overkapping met schuifdak, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. U kunt kiezen uit drie formaten. Open de camera van uw telefoon en scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!

SCHUIFDAK: 4 METER BREED


SCHUIFDAK: 5 METER BREED


SCHUIFDAK: 6 METER BREED 
 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden