Extra's

Bent u de eigenaar van een veranda van Top Veranda's? Gefeliciteerd! Dat wordt jaarrond genieten! Naast ons uitgebreide assortiment veranda's, tuinkamers en glasschuifwanden bieden wij u ook enorm veel extra mogelijkheden om nóg meer te genieten van uw overkapping. Zo haalt u het meeste uit uw overkapping of buitenkamer.

Licht

Wie zegt dat er alleen overdag van het buitenleven kan worden genoten? Zomeravonden zijn misschien wel de fijnste momenten om onder de overkapping te zitten. U wilt dan uiteraard niet in het donker genieten van het groen om u heen. Tegen het einde van het jaar worden de dagen korter en de avonden donkerder. Als u een lange zomeravond nóg langer wilt maken of ook in de herfst en winter optimaal gebruiken wilt maken van de veranda, dan kan het een goed idee zijn om verlichting aan te schaffen. Licht is namelijk niet alleen praktisch, maar het brengt ook een flinke dosis sfeer. Bij Top Veranda's leveren we naast tuinoverkappingen en veranda's ook speciale verlichting die wij voor u kunnen monteren. Zo hebben wij onder andere: 

  • Dimbare verlichting
  • Verlicht op afstandsbediening
  • LED spots
  • LED strips

Warmte

Als u dan in een prachtig verlichte tuinkamer zit, is het wel zo fijn als u er ook warmpjes bij zit. Naarmate het kouder wordt zijn we onbewust geneigd om de warmte van de woonkamer op te zoeken. Wanneer u uw veranda voorziet van verwarming hoeft dit niet meer. U kunt zo jaarrond genieten van het buitenleven. Wij van Top Veranda’s hebben een flink aanbod aan warmtebronnen. Zo hebben wij een heater in ons assortiment die naast een afstandsbediening beschikt over bluetooth speakers en LED sfeer verlichting. Gaat u voor een terrasverwarmer op de wand of op het plafond? Aan u de keuze! Geef een winterbarbecue of ga met uw geliefde sterren kijken. Super sfeervol en met een heater ook nog een erg comfortabel.

Dakbedekking

Het kiezen van de juiste dakbedekking is een essentieel onderdeel bij aankoop van uw veranda. Zoekt u naar extra veel lichtinval, kiest u voor meer privacy of gaat u toch voor meer comfort met hittewerende dakbedekking? Er zijn tal van mogelijkheden. De keuze van de dakbedekking voor uw veranda is zeer persoonlijk. Top Veranda's levert zijn veranda’s standaard inclusief polycarbonaat dak. U kunt dan kiezen voor een helder of opaal dak. Naast de twee standaard polycarbonaat dakplaten ook andere soorten daken.

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers, overkappingen én extra's in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden