Dakbedekking

Het kiezen van de juiste dakbedekking is een essentieel onderdeel bij aankoop van uw veranda. Gaat u voor extra veel lichtinval, voor meer privacy of toch voor meer comfort met hittewerende dakbedekking? De keuze van de dakbedekking voor uw veranda is zeer persoonlijk. Top Veranda's levert buiten de twee standaard polycarbonaat dakplaten ook andere soorten daken zoals de twee hitte werende versies en een extra heldere versie waar u een nog beter uitzicht van heeft!

  • Al vanaf 16,70 per m²

Alle prijzenPolycarbonaat dakplaten

Polycarbonaat platen hebben een x-structuur. Samen met een dikte van 16 mm zorgt dit voor een ongekend sterk verandadak. Zo is een flink pak sneeuw op uw veranda geen enkel probleem. Bekijk onze polycarbonaat veranda's

Glazen dak veranda

De glazen dakbedekking van Top Veranda's is gemaakt van gelaagd 8 mm dik veiligheidsglas. Het grote voordeel van een glazen dak is de optimale lichtdoorlaatbaarheid, waardoor deze dakbedekking een perfecte keuze is wanneer u zoveel mogelijk zonlicht onder uw veranda en uw woning wenst. Bekijk eens al onze glazen veranda's.

Standaard keuze

Standaard worden onze veranda’s geleverd inclusief polycarbonaat. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten polycarbonaat;

  1. Helder
  2. Opaal

Is uw keuze gevallen op een veranda met glas; deze veranda’s worden standaard geleverd met helder glas.

Hittewerende dakbedekking

Naast de dakplaten die standaard geleverd wordt, heeft u bij Top Veranda's de mogelijkheid om uw veranda uit te voeren met dakbedekking met specifieke eigenschappen. Hierbij is te denken aan hittewerende dakbedekking of dakbedekking met een andere lichtinval. Hittewerende dakbedekking is voorzien van een UV-reflecterende laag, wat er voor zorgt zonnewarmte reflecteert zonder verlies van licht. Ook voor andere accessoires zoals verlichting en verwarming hoeft u niet verder te zoeken.

Plan een afspraak


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers, overkappingen én extra's in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden