Overkapping Schijndel

Wilt u een overkapping kopen in de buurt van Schijndel? Top Veranda's heeft een ruim aanbod aan allerlei soorten overkappingen. Met een overkapping verlengt u uw huis en kunt u het gehele jaar heerlijk buiten zitten!

Soorten overkappingen in Schijndel

Voordat u een overkapping aanschaft heeft u enkele keuze's te maken. Top Veranda's heeft namelijk veel verschillende soorten overkappingen:

De Legend Polycarbonaat is een budgetvriendelijke overkapping gemaakt van polycarbonaat. Deze overkapping is de overkapping waar Top Veranda's ooit mee is begonnen. Dit is het traditionele, uitgekiende, sterke en robuuste systeem welke in elke situatie toe te passen is. Bent u op zoek naar een overkapping met een iets luxere uitstraling dan de Legend polycarbonaat? De Legend Glas is een overkapping die door de glazen dakbedekking luxe en stijl uitstraalt. Het glas is een veilige optie voor uw overkapping, het wordt namelijk geleverd met 8 mm veiligheidsglas. De Expert Polycarbonaat is een overkapping met een extra stevige goot. Door de stevige goot kan deze overkapping meerdere breedtes en dieptes realiseren met maar twee staanders. De Expert Glas overkapping is een vrijwel identieke versie van de Expert Polycarbonaat. De naam zegt het al: de Expert Glas heeft een glazen dakbedekking in plaats van polycarbonaat. Deze uitvoeringen komen allemaal in 20 standaard afmetingen en met drie standaard kleuren. Mocht u een andere afmeting of kleur willen, dan kunt u dit altijd overleggen met onze medewerkers. 

Speciale overkapping projecten

 Naast de overkappingen die hiervoor zijn genoemd, heeft Top Veranda's ook een aantal overkappingen die vallen onder de zogenaamde speciale projecten. Onze speciale projecten bestaan uit:Overkapping kopen Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel & Oss

De Style Edition is een overkapping met een hoek. Wij verkopen een rechthoekige uitvoering met een hoek van 45°, en twee waaiervorm uitvoeringen met een hoek van 45° en 90°. De Freestyle Edition is een vrijstaande overkapping die overal in uw tuin geplaatst kan worden. Deze editie heeft 35 standaarduitvoeringen en kan geleverd worden in de drie standaardkleuren. De goot is bij deze uitvoering amper zichtbaar omdat deze aan de achterzijde is geplaatst. De Elite Edition is een overkapping met een extra sterke goot en twee gegalvaniseerde ankervoeten. De Excellent Edition komt in één standaardkleur: grijs antraciet. Deze overkapping kan geleverd worden met 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Het systeem van de Elite en de Excellent Edition is ongekend sterk en kan dus grote overkapping huisvesten. Deze twee overkappingen zijn goed geschikt voor hotels en restaurants.

Overkapping kopen in de buurt van Schijndel

Kom langs in onze luxe showroom in Den Bosch voor ons gehele assortiment. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder met de aankoop van een overkapping. U kunt online een afspraak inplannen met ons informatieformulier. Het is van belang dat u op deze geplande afspraak een aantal recente foto's meeneemt zodat wij een goede offerte kunnen maken. Er wacht een heerlijke bak koffie of thee met een  lekker stuk gebak op u! 

Plan een bezoek

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden