De Elite Edition Veranda


Meer dan 100 soorten veranda's, overkappingen en tuinkamers zijn er te vinden bij ons in Den Bosch. Zo zijn er klassieke veranda's, moderne overkappingen en tuinkamers. Onze veranda's zijn te koop in verschillende prijsuitvoeringen, soorten, kleuren en materialen: zo zit er altijd een veranda bij die bij u past. U kunt er heerlijke zomeravonden doorbrengen als u bijvoorbeeld kiest voor een afdekking in de veranda. Samen met een terrasverwarming en verlichting kunt u genieten van koude winteravonden en heerlijk wegdromen met een goed boek. Vraag onze brochure aan en bekijk alle prijzen online.

Brochure aanvragen


 

De ultieme overkapping op maat

  • 1 standaard kleur: 
    grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • 16 mm polycarbonaat GD helder of GD Opaal
  • Grootprofiel vlak
  • Extra sterke goot
  • 2 gegalvaniseerde ankervoeten
  • Statische berekening

De ultieme overkapping op maat

Product omschrijving

De Elite Edition veranda is de koning onder de aluminium veranda's, een wereldprimeur die Top Veranda's eind 2015 officieel heeft uitgebracht. De Elite Edition is een veranda met een extreem hoge draagkracht. Zo kan deze veranda opgebouwd worden tot de ongekende grootte van 7 meter breed en 6 meter diep, op twee staanders en met polycarbonaat dakbedekking. Door de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze veranda ook geschikt voor restaurants, hotels, verenigingen enzovoorts.

Een veranda op maat helemaal naar wens

Bent u een modern type of geeft u liever de voorkeur aan een landelijke en natuurlijke tuin? Voor de ene persoon is een veranda kopen een heel gedoe en wilt daar graag hulp bij van een verandaspecialist en een ander persoon wilt de veranda graag zelf bouwen. Hoe dan ook: het is een enorme aanvulling op uw tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor voor een polycarbonaat overkapping, een glazen veranda, een maatwerk of een tuinkamer

Veranda's

Bekijk meer productgroepen in de categorie Maatwerk

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden