Verlichting

Als u tijdens de donkere dagen buiten wilt blijven, of als u de lange zomeravonden nóg langer wilt maken, dan kan het een goed idee zijn om verlichting aan te schaffen voor de veranda. Bovendien is de aanschaf van een leuke lamp altijd goed om meer sfeer en gezelligheid te creëren. Bij Top Veranda's leveren we naast tuinoverkappingen en veranda's ook speciale verlichting die wij voor u kunnen monteren.

Verlichting voor de overkapping of veranda

Onder een overkapping heeft u minder last van kou en wind, waardoor u langer buiten kunt blijven. Als u deze tijd nu wilt gebruiken om te lezen, dan is het monteren van een mooie lamp of veranda verlichting een uitstekende keuze! De overkapping verlichting die wij aanbieden is uitvoerig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bieden zowel inbouw LED spots aan, als LED strips maar ook simpele veranda lampen en lampen zonder snoer. Voor welke buitenlamp kiest u?

  • Al vanaf 245,- verkrijgbaar

Bekijk alle prijzen


 

buiten lampen voor in uw veranda kopen

De LED exclusive collectie van Top Veranda's

Led verlichting is een trend op het gebied van buitenverlichting. De populariteit van de LED lampen heeft te maken met de vele voordelen die led verlichting met zich mee brengt. Denk bijvoorbeeld aan de lange levensduur en de energiezuinigheid van led lampen. Als gevolg van de lange duurzaamheid en de energiezuinigheid zijn led lampen ook kostenbesparend in vergelijking met bijvoorbeeld een gloeilamp. Naast de LED spots en LED strips die wij aanbieden, is er ook een LED exclusive collectie verkrijgbaar. Deze is voorzien van een kabel, trafo en een afstandsbediening met dimfunctie. Zo kunt u ook sfeervolle avonden voorzien van een klein sfeerlichtje, zodat u nog niet naar binnen hoeft en de avond onder de overkapping kunt voortzetten, ongeacht het tijdstip. Ideaal zo'n LED inbouwspots set! 

LED verlichting dimbaar en met afstandsbediening kopen

LED spots met afstandsbediening voor de verlichting van uw veranda

Verlichting met afstandsbediening is ook te koop bij ons in Den Bosch. U kunt er voor kiezen om de verlichting te bedienen met een wandschakelaar of met een afstandsbediening: een afstandsbediening brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Naast dat het meer gemak biedt, kunt u met de afstandsbediening de verlichting verdeeld over 4-zones bedienen en heeft de afstandsbediening een functie waarmee u de lampen per zone ook nog eens kunt dimmen!

Drie varianten verlichting

Voor de veranda’s gebaseerd op de Legend en Expert Edition veranda’s heeft u de keuze uit de Easy Line en Exclusive Line verlichting, waarbij de Exclusive Line geleverd wordt met afstandsbediening. De Superior Line is speciaal ontworpen voor de Superior Edition veranda en wordt ook met afstandsbediening geleverd.

dimbare LED lamp met afstandsbediening

Veiligheid onder uw overkapping met ingebouwde verlichting

Het kan u ook een veilig gevoel geven als u 's avonds thuis komt en de overkapping is verlicht. Zo kunt u zich beter oriënteren en ziet u geen drempels over het hoofd. U komt veilig thuis en heeft geen problemen met het zoeken van sleutels in het donker! 

Veranda's én bijpassende verlichting

De verlichting sluit naadloos aan op de vormgeving van de veranda of terrasoverkapping. De LED spots of LED strips worden op stijlvolle wijze ingebouwd en verwerkt in het design. U geniet op deze wijze nog langer van het buitenleven, ongeacht het tijdstip. Geeft u de voorkeur aan een dimbaar licht? Dan is de LED exclusive collectie een geschikte optie voor u. Voortaan kunt u ongestoord genieten van een goed boek, dankzij de goede verlichting en de aangename temperatuur onder uw overkapping. Voor meer informatie over de verlichting bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom! Daar kunt u ook zien hoe de diverse soorten verlichting er uit zien onder de overkapping. Verlichting uitbreiden met extra LED lampen of een afstandsbediening? Vraag naar de mogelijkheden van overkapping verlichting en veranda lampen & neem contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers, overkappingen én extra's in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden