Serre Den Bosch

Bent u op zoek naar een serre voor uw woning in Den Bosch? Bij Top Veranda's bent u dan aan het juiste adres! 

Vier seizoenen genieten met een serre in Den Bosch

Met de prachtige serre's van Top Veranda's kunt u vier seizoenen lang genieten van uw serre in Den Bosch. De serre's die wij verkopen en monteren zijn van goede kwaliteit, u zult hier jaren plezier van hebben. In de zomer kunt u heerlijk in serre met eventuele zonwering zitten om even te ontsnappen aan de zon. Wij verkopen drie verschillende soorten serre's die wij natuurlijk ook bij u komen monteren: 

  • Vrijstaande serre
  • Schuine serre
  • Rechte serre

De vrijstaande serre is ideaal als u een huis heeft waar het niet mogelijk is om een serre aan huis te bouwen. Zo heeft u toch de mogelijkheid om een heerlijk plekje in uw tuin te creëren waar u de late zomeravonden kunt doorbrengen. De schuine serre heeft als voordeel dat hier minder winddruk opstaat en dat deze in de winter meer zonlicht doorlaat dan een rechte serre. Zo hebben bijvoorbeeld planten die u in uw serre heeft staan een betere kans om de winter door te komen. De rechte serre is het traditionele model die prachtig staat bij vrijwel alle huizen. De serre's van Top Veranda's zorgen er allemaal voor dat u meer leefomgeving heeft in uw huis en dat u een extra lichte ruimte heeft waar u het gehele jaar van kunt genieten!

Extra's voor uw serre in Den Bosch

Naast veranda's en serre's verkoopt Top Veranda's ook extra's om uw serre helemaal af te maken. In de zomer kan een serre redelijk warm worden. Met de zonwering van Top Veranda's kunt u dit voor een groot deel voorkomen. Ook schijnt er met de zonwering minder fel zonlicht in uw ogen als u in de serre zit. Zonwering heeft naast deze twee voordelen nog een extra voordeel: privacy. Door de zonwering van Top Veranda's heeft u geen last meer van inkijk van uw buren! Ook verkopen wij verschillende soorten verlichting en verwarming. Met de verlichting en verwarming kunt u ook op iets koelere avonden in uw serre zitten. Voor een complete serre die wordt gemonteerd door onze deskundige medewerkers komt u naar Top Veranda's in Den Bosch! 

Serre kopen bij Top Veranda's in Den Bosch

Met een serre vergroot u eigenlijk uw leefomgeving in huis. U krijgt er een extra ruimte bij waar u het hele jaar kan vertoeven. Mocht u interesse hebben in het kopen van een serre, maak dan een afspraak met één van onze medewerkers via het informatieformulier! Het is belangrijk dat als u langskomt u een paar recente foto's meebrengt waardoor wij een compleet beeld kunnen vormen van uw wensen. In onze luxe showroom in Den Bosch staan verschillende serre's opgesteld waar u inspiratie op kan doen. Onze medewerkers helpen u graag verder met het uitzoeken van de serre die het beste bij u past. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden