VERANDA MET PLAT DAK

Ontdek onze platte veranda's! De Flatroof Edition is een stijlvolle veranda uitgevoerd met een optisch plat dak en 22 cm hoge boeiranden. Deze mooie veranda is uitermate geschikt voor situaties waarin een veranda met standaard schuin dak niet gewenst is. Zo beschikt de Flatroof Edition overkapping over een optisch plat dak. Het dak van de veranda wordt in een minimale helling geplaatst, zodat eventueel water eenvoudig door de staanders afgevoerd kan worden. Om het dak bouwen wij een robuuste boei, waardoor je het dak als optisch plat kunt zien. U heeft de keuze uit drie verschillende randkappen, maar deze veranda wordt standaard geleverd met een moderne vlakke randkap met 5 cm overstek. Houd je van een robuust uiterlijk en sfeer in uw tuin? Dan heeft u bij Top Veranda's in Den Bosch uiteraard de mogelijkheid om de veranda uit te rusten met een vlakke of ronde randkap met 22 cm overstek.

Aan uw woning of vrijstaand?

Het optisch platte dak zorgt ervoor dat de elegante Flatroof Edition uiterst goed te combineren is met een moderne woning of bungalow. Of u de veranda nu vrijstaand plaatst of bevestigd aan uw woning, de Flatroof Edition sluit naadloos aan op uw tuin wensen. Enkele specificaties van de veranda zijn als volgt:

  • Dakbedekking 8 mm dik veiligheids glas
  • Goot - moderne goot met 5 cm overstek
  • Staanders 11 x 11 cm
  • Standaard kleuren: Antraciet structuur RAL 7016, Zwart structuur RAL 9005 en Grijs structuur RAL 9007

Brochure aanvragen

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Wat zijn dan de voordelen van een plat dak veranda?

Er zijn enorm veel verschillende soorten veranda's te koop en ieder met zijn eigen voordelen. Dus wat zijn de voordelen van deze veranda met plat dak? Als eerste geeft het optische platte dak de Flatroof Edition een schitterend aanzien waar veel mensen jaloers op zijn, maar dit is zeker niet het enige voordeel dat deze veranda met zich mee brengt. Zo is deze soort veranda ook minder afhankelijk van hoogte. Omdat deze veranda een schuin dak heeft. heeft deze minder invloed op de hoogte van uw veranda. Zodoende zijn deze soorten veranda's uitermate geschikt voor woningen waarbij er weinig ruimte is om de veranda te bevestigen, zoals bungalows of woningen met lage goten. Daarnaast ziet de robuuste goot er niet alleen sterk uit, maar is dat ook zeker zo! Hierdoor kan er met gemak tot maar liefst 600 cm breedte opgebouwd worden, op slechts twee staanders!

Wist u dat... wij ook bestaande veranda's verbouwen? Is uw huidige veranda niet meer naar wens of zijn er in de loop der tijd wat gebreken ontstaan? Bij Top Veranda's geven we uw huidige veranda graag een moderne opknapper. Neem contact met ons op voor meer info.

Uitbreiden naar een tuinkamer?

Ook kunt u een uitbreiding naar een gehele tuinkamer maken. Om uzelf en uw gezelschap tegen wind en regen te beschermen zijn wanden zoals een zij- en/of voorwand ook bij ons te koop. Verder kunt u uw veranda / tuinkamer compleet maken door verlichtingdakbedekking en verwarming te kopen. Of breid de Flatroof Edition uit naar een luxe tuinkamer met openslaande deuren, schuifpui of glasschuifwanden. Bij Top Veranda's kunt u uw veranda compleet naar eigen wens samenstellen met een maatwerk overkapping. Doordat de constructie van deze overkapping vlak is, heeft u bij zijwanden geen spie kozijn meer nodig. Niet alleen zorgt dit voor een strak uiterlijk, maar doordat u geen extra uitbreiding nodig heeft, bent u ook nog voordeliger uit. Ondanks het optisch vlakke dak, loopt regenwater moeiteloos naar de goot. En bovendien beschikt de Flatroof Edition niet over één, maar over twee geïntegreerde afvoersystemen! 

Ontdek ook onze wanden

Flatroof veranda met comfort opties

Naast de diverse opties zoals boeiranden en eventuele uitbreidingen, heeft u bij de Flatroof overkapping een breed scala aan mogelijkheid om uw veranda uit te breiden met comfort opties. Standaard leveren wij deze veranda met 8 mm veiligheidsglas, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor ander glasbedekking. Denkt u eens aan:

  • Hittewerend glas
  • Vervangt u het glas door witte sandwichpanelen.

Verlichting voor de ultieme sfeer

U kunt uw veranda zien als een echte tweede huiskamer waarin u uiteraard tot de late uurtjes van de dag wilt genieten in de tuin. En om nóg meer te genieten in uw veranda is verlichting uitermate belangrijker. Denk eens aan onze sfeervolle en zuinige LED-verlichting! Voor de Flatroof Edition veranda biedt Top Veranda's u, op het gebied van verlichting, twee varianten LED verlichting. De boeiranden met 22 cm overstek zijn uit te voeren met een LED strip, welke door een inkeping in de boeirand verzonken geplaatst wordt. Het bijgeleverde LED profiel zorgt voor een mooie lichtspreiding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in de liggers van de veranda LED-spots in te bouwen. Hierdoor bent u ook onder uw veranda voorzien van sfeervolle, dimbare verlichting!

Veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met een overkapping met plat dak, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. U kunt kiezen uit drie formaten. Open de camera van uw telefoon en scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!

FLATROOF EDITION: 4 METER BREED


FLATROOF EDITION: 5 METER BREED


FLATROOF EDITION: 6 METER BREED 

 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden