Veranda

Breid uw woonkamer uit met een veranda

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op!

Duitse kwaliteit

Wij maken onze veranda’s van Duitse materialen. Door deze kwaliteit bent u ervan verzekerd dat uw veranda stevig, veilig en duurzaam is. Ideaal als u heerlijk buiten wil genieten met uw gezin van ieder seizoen. Producten van Top Veranda zijn sinds januari 2016 gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm. Dit betekent dat onze veranda’s vervaardigd zijn van staal- en aluminiumconstructies.

Op maat gemaakt voor u

Wij maken de veranda’s ook graag op maat voor u! U kunt vrijblijvend met ons uw wensen bespreken en wij staan voor u klaar! Zo heeft u een mooie veranda die bij elke tuinstijl past. Wilt u een rechte, schuine of vrijstaande veranda en welke kleur vindt u mooi? Wilt u genieten vanachter het glas of met een open voorkant? Misschien wilt u wel een carport of een volledige tuinkamer. Wilt u er ook nog extra’s bij? Wat dacht u van wanden onder de veranda en verlichting of verwarming? Bij Top Veranda's kan het allemaal!

Wist u dat... wij ook bestaande veranda's verbouwen? Is uw huidige veranda niet meer naar wens of zijn er in de loop der tijd wat gebreken ontstaan? Bij Top Veranda's geven we uw huidige veranda graag een moderne opknapper. Neem contact met ons op voor meer info.

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Het veranda dak

Ook de dakbedekking kunt u persoonlijk uitkiezen. U heeft bij ons de keuze uit:

  • twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • twee hitte werende uitvoeringen
  • dakplaten van polycarbonaat
  • transparante uitvoering

De laatste geeft u een nog vrijer uitzicht op de mooie blauwe lucht met wolkjes. Daarnaast hebben wij ook nog luxe, heldere glasplaten. Niet alleen het standaard veiligheidsglas als dakbedekking is een goede keuze, maar ook het zonwerende glas.

Hoe u de veranda ook wilt, wij denken met u mee en maken het naar uw wens!

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden