Terrasoverkapping

Het plaatsen van een terrasoverkapping is dé manier om ook wanneer het afkoelt of als het regent van uw tuin te genieten. Een overkapping staat niet perse gemonteerd aan een muur van uw huis en kan ook vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Dat betekent dat u in iedere gewenste hoek van uw tuin een overdekt terras kunt plaatsen. Met een veranda zijn deze mogelijkheden iets beperkter, omdat deze altijd aan een muur gemonteerd worden. Als u voldoende ruimte heeft, biedt het vele mogelijkheden als u kiest voor een vrijstaande terrasoverkapping! 

Welke terrasoverkapping kiest u?

Een terrasoverkapping is ontzettend populair in ons koude kikkerlandje. Met zo'n aluminium of houten overkapping verlengt u immers het buitenseizoen. Er zijn verschillende soorten terrasoverkappingen beschikbaar, waaronder:

  • Vrijstaande terrasoverkappingen: deze overkappingen staan los van het huis en kunnen in elke gewenste positie worden geplaatst.
  • Aanbouw terrasoverkappingen: deze overkappingen zijn bevestigd aan het huis en verlengen het dak.
  • Veranda’s zijn vergelijkbaar met bovengenoemde, maar kunnen vaak worden afgesloten met behulp van schuifwanden of deuren.

Zo'n tuinoverkapping is meestal gemaakt van aluminium, hout of PVC en is bedekt met polycarbonaat, glas of PVC platen. Er is veel mogelijk bij Top-Veranda's in Den Bosch, dus vraag zeker naar de mogelijkheden!

Contact & openingstijden
 

Terrasoverkapping laten installeren? Top Veranda's in Den Bosch helpt je!

Voordelen van een terrasoverkapping

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het installeren van een terrasoverkapping. We noemden er al een paar, maar we zetten ze graag nog even voor u op een rijtje:

  • Een terrasoverkapping biedt schaduw en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.
  • Bescherming tegen regen: u kunt buiten zitten, zelfs als het regent.
  • Een terrasoverkapping kan de waarde van uw huis verhogen.
  • Zo'n overkapping kan een prachtige aanvulling zijn op uw huidige tuinontwerp.

Favoriet: onze lamellen overkapping
 

Top Veranda's biedt u allerlei terrasoverkappingen

U vindt bij ons verschillende mogelijke modellen en vormen van de terrasoverkapping. Dat betekent dat u er zelf voor kunt kiezen of u een rechte, schuine, of een vrijstaande tuinoverkapping wilt. Wij hebben veel uitvoeringen van de aluminium tuinoverkapping, die verder te specificeren zijn naar uw wensen en voorkeuren. Kant-en-klaar of maatwerk? Het kan allemaal! De overkappingen zijn op diverse manieren te plaatsen, omdat de muren van het huis geen vereiste zijn. Wij zien regelmatig dat men een schuine overkapping kiest wanneer de ruimte dit toelaat!

Tip! We kunnen u zelfs helpen aan een overkapping met schuur! Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Afspraak inplannen


 

De voordelen van een aluminium overkapping

Aluminium is een stevig en duurzaam materiaal. Het is bestand tegen verschillende weersinvloeden en gaat zeer lang mee. Daarnaast is het onderhoudsarm en volstaat schoonmaken met een vochtig doekje. Van de aluminium terrasoverkappingen zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, die allemaal een strakke en moderne uitstraling geven. 

Ga voor een houten overkapping

Een houten terrasoverkapping is een geweldige manier om uw buitenruimte te vergroten en meer functionaliteit toe te voegen aan uw woning. Het biedt beschutting tegen de elementen, zodat u het hele jaar door van uw terras kunt genieten. Een houten overkapping kan op maat worden gemaakt, zodat het perfect past bij de stijl en afmetingen van uw woning. Het is een duurzame oplossing die jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist. Bovendien voegt het een natuurlijk element toe aan uw woning, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt kunnen worden bij de bouw van een terrasoverkapping, zoals eikenhout, douglashout, en larikshout. Elk type hout heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Eikenhout is bijvoorbeeld zeer sterk en duurzaam, terwijl douglashout een natuurlijke uitstraling heeft en bestand is tegen vocht.

Terrasoverkapping laten installeren? Top Veranda's in Den Bosch helpt je!

Bekijk de vrijstaande terrasoverkappingen van Top Veranda's

Er zijn verschillende mogelijkheden voor tuinoverkappingen die afhankelijk van uw wensen nog verder aan te passen zijn. Zo zijn er verschillende extra's toe te voegen die ervoor zorgen dat de overkapping volledig aan uw wensen voldoet. De verschillende verkrijgbare modellen zijn onder andere:

Bezoek onze showroom voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze overkappingen door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden