Tuinoverkappingen

Top Veranda's showroom | GroenRijk Den Bosch

Tuinoverkappingen zijn een ideale manier om ook wanneer het afkoelt, of als het regent in uw tuin te kunnen blijven. Een overkapping staat niet perse gemonteerd aan een muur van uw huis en kan ook vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Dat betekent dat u in iedere gewenste hoek van uw tuin een overdekt terras kunt plaatsen. Met een veranda zijn deze mogelijkheden iets beperkter, omdat deze altijd aan een muur gemonteerd worden. Als u voldoende ruimte heeft, biedt het vele mogelijkheden als u kiest voor een vrijstaande terrasoverkapping! 

Verschillende modellen tuinoverkappingen van Top Veranda's

U vindt bij ons verschillende mogelijke modellen en vormen van de tuinoverkapping. Dat betekent dat u er zelf voor kunt kiezen of u een rechte, schuine, of een vrijstaande tuinoverkapping wilt. Wij hebben veel uitvoeringen van de aluminium tuinoverkapping, die verder te specificeren zijn naar uw wensen en voorkeuren. De overkappingen zijn op diverse manieren te plaatsen, omdat de muren van het huis geen vereiste zijn. Wij zien regelmatig dat men een schuine overkapping kiest wanneer de ruimte dit toelaat! Heeft u liever een overkapping die aan uw huis bevestigd is? Dan is een veranda uiteraard ook een uitstekende optie.

Goedkope overkapping voor in uw tuin

De voordelen van een aluminium tuinoverkapping

Aluminium is een stevig en duurzaam materiaal. Het is bestand tegen verschillende weersinvloeden en gaat zeer lang mee. Daarnaast is het onderhoudsarm en volstaat schoonmaken met een vochtig doekje. Van de aluminium terrasoverkappingen zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, die allemaal een strakke en moderne uitstraling geven. 

vrijstaande overkapping of eentje aan huis?

Bekijk de vrijstaande tuinoverkappingen van Top Veranda's

Er zijn verschillende mogelijkheden voor tuinoverkappingen, die afhankelijk van uw wensen nog verder aan te passen zijn. Zo zijn er verschillende extra's toe te voegen die ervoor zorgen dat de overkapping volledig aan uw wensen voldoet. De verschillende verkrijgbare modellen zijn onder andere:

kosten overkapping en tuin veranda

Bezoek onze showroom voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch, of plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Afspraak inplannen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda's

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden