Veranda met glazen dak

Een veranda met glazen dak ziet er niet alleen erg luxe uit, ook zorgt een glazen dak voor maximale lichtinval. Dus bent u op zoek naar een veranda waar u goed kunt genieten van al het licht? Dan is de veranda met glas dak echt iets voor u! Zo kunt u overdag zonder moeite een goed boek lezen. 

Veranda met glas dak kopen

Een veranda met glas dak kopen doet u bij Top Veranda's in Den Bosch. Wij verkopen drie verschillende soorten veranda's met glas dak:

Top Veranda's helpt u met het aanschaffen van een veranda die voldoet aan al uw wensen. De veranda systemen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan al uw eisen! Heeft u specifieke wensen en kunnen de standaard veranda's hier niet aan voldoen? Dan kunt u ook altijd bij Top Veranda's terecht voor aanpassingen aan de standaard veranda's of een speciaal voor u op maat gemaakte veranda. Alles is mogelijk bij Top Veranda's! 

Legend glas veranda

Met de Legend glas veranda hoeft u zich geen zorgen te maken over donkere ruimtes. De Legend glas veranda beschikt over glazen dakbedekking, waardoor de veranda licht en ruimtelijk is. Door het vele lichtinval lijkt uw veranda nog ruimer. De Legend glas veranda is te koop in 65 standaard formaten. Tegen een meerprijs kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld hittewerend glas in uw veranda te verwerken of zelfs mat glas.

  • De Legend glas veranda is al vanaf €2159,- te koop bij Top Veranda's!

Ontdek ook de veranda op maat

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Expert glas veranda

De Expert glas veranda is het luxe broertje van de Expert polycarbonaat veranda. Deze veranda beschikt over een glazen dakbedekking, waardoor deze ruime veranda nog ruimer aan zal voelen. De Expert glas veranda is te koop in 20 standaard veranda-afmetingen. De Expert glas veranda is een veranda die beschikt over 8 mm veiligheidsglas en een grootprofiel oppervlak heeft.

  • De Expert glas veranda is bij Top Veranda's te koop vanaf maar liefst €2469,-

Wist u dat... wij ook bestaande veranda's verbouwen? Is uw huidige veranda niet meer naar wens of zijn er in de loop der tijd wat gebreken ontstaan? Bij Top Veranda's geven we uw huidige veranda graag een moderne opknapper. Neem contact met ons op voor meer info.

Superior glas veranda

De Superior glas veranda is ideaal voor grote oppervlakken. Deze veranda kan namelijk wel 42m² groot zijn en dat op maar twee staanders! Deze veranda heeft een exclusieve uitstraling en de glazen dakbedekking laat deze veranda er luxe uitzien. Afhankelijk van het aantal vierkante meters beschikt de Superior glas veranda over 8 of 10 mm dik veiligheidsglas.

  • De Superior glas veranda is te koop bij Top Veranda's vanaf €5019,-

Van iedere veranda kunt u ook gemakkelijk een tuinkamer maken door er glazen wanden aan toe te voegen. 

Ontdek ook de veranda met schuifdak

Uw veranda met glas dak uitbreiden

Alle veranda's van Top Veranda's zijn uit te breiden met verschillende functies. Zo verkopen wij ook verschillende soorten verlichting en verwarming voor uw veranda. Zo zit u er nooit meer koud of donker bij! Bij glazen veranda's kan het op een hete dag weleens warm worden. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u ervoor zorgen dat u het minder warm heeft door zonwering aan te schaffen. 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden