Maatwerk veranda

Verlenging van uw huiskamer

Met een veranda van Top Veranda's zit u er het gehele jaar warmpjes bij. Een veranda is een heerlijke plek om langer van de zomeravonden te kunnen genieten en van de winter beschut te zitten met een terrasverwarming. Vindt u het ook lastig om te kiezen? Onderstaande veranda's zijn onze speciale projecten bestaande uit:

Brochure aanvragen

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Veranda op maat kopen

Uiteraard verschilt iedere tuin qua formaat en vormgeving, dus het beste is om te kiezen voor een maatwerk overkapping. Een veranda op maat zorgt ervoor dat uw veranda 100% aansluit bij uw wensen, voorkeuren en maten. Uiteraard hebben wij al vele veranda's op maat mogen bouwen, waardoor wij veel kennis hebben wat wel en wat niet werkt voor uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld een veranda met zonwering of juist niet? Of denk aan andere verlichting en verwarming elementen waar u misschien nog geen rekening mee heeft gehouden. Een veranda is er voor in de zomer, maar ook zeker in de winter! 

Geen standaard model, maar een speciaal ontwerp

Door een overkapping of veranda aan te schaffen, wordt uw woonoppervlakte een heel stuk groter waardoor u lekker lang buiten kunt genieten. Ook kunt u bijvoorbeeld voor een combinatie van een tuinkamer en veranda kiezen, zodat u het beste van beide werelden heeft. Wij bieden natuurlijk ook allerlei standaard veranda's aan (van polycarbonaat tot glas), maar meestal ontwerpen wij een veranda die compleet gericht is op uw woonsituatie. U kunt een vrijblijvende afspraak inplannen om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Natuurlijk bekijken wij de mogelijkheden bij u op locatie zodat wij een goed voorstel kunnen doen. 

Ontdek ook onze wanden

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden