Serre Helvoirt

Wilt u een mooie serre in uw tuin in Helvoirt? Daarvoor kunt u terecht bij Top veranda's. Een serre is een mooie uitbreiding van uw huis. U kunt hierdoor vier seizoenen lang genieten van uw tuin. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Kom dan eens bij ons langs. U kunt de serre op verschillende manieren uitbreiden, bijvoorbeeld met aluminium of glazen wanden. Schaf terrasverwarming aan, zodat u in de winter ook lekker van uw serre kunt genieten. 

Serre op maat gemaakt voor u nabij HelvoirtAluminium serres kopen Oss

Top Veranda's maakt de serre voor u op maat zodat het altijd past in uw tuin in Helvoirt en omgeving. U hoeft alleen maar uw wensen met ons te bespreken en wij maken uw droom waar! Uw serre kan in allerlei soorten gemaakt worden. Zo kunt u kiezen uit een:

  • Rechte serre
  • Schuine serre
  • Vrijstaande serre

We bieden ook verlichting en/of verwarming voor in uw serre voor optimaal gebruik in zomer en winter! Kom langs in onze uitgebreide showroom in de buurt van Helvoirt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het is altijd handig als u foto's van uw tuin meeneemt, dan kunnen we u namelijk het best adviseren.

Serre of veranda kopen nabij Helvoirt

Wat is eigenlijk het verschil tussen een serre en een veranda? Een veranda vormt meer een geheel met uw huis. U probeert vaak ook de kleuren overeen te laten komen. Een serre staat meer los van het huis, dus het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de serre gemaakt is van zwart aluminium, terwijl de kleur zwart niet terugkomt in het aanzicht van uw huis. Bij Top Veranda's nabij Helvoirt koopt u zowel serres als veranda's. 

Kom langs bij Top Veranda's!

Als u geïnteresseerd bent in een serre bent u van harte welkom in onze showroom nabij Helvoirt! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van uw huis waar u de serre wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. Wij zien u graag tegemoet in onze luxe showroom in Den Bosch!

 

Serres in alle soorten en maten kopen nabij Oss

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden