Zonwering Rosmalen

Bent u op zoek naar zonwering in de buurt van Rosmalen? Kom dan eens langs in onze luxe showroom in Den Bosch! Met een veranda met zonwering zorgt u ervoor dat uw huiskamer en of tuinkamer goed koel blijft tijdens de warme zomerdagen. 

Zonwering voor uw veranda in RosmalenZonwering kopen Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel & Oss

Voor de beste zonwering voor uw veranda komt u naar Top Veranda's in Den Bosch. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zonweringsproducten: 

Lamellendoeken

De lamellendoeken zijn beschikbaar in drie standaard kleuren: geel, donkergrijs en lichtgrijs. De lamellendoeken die wij verkopen zijn exclusief voor Top Veranda's geproduceerd en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. In de lamellendoeken zitten aluminium draden verwerkt die ervoor zorgen dat de zon weerkaatst. 

Screens

Met een screen zorgt u ervoor dat u geen last meer heeft van een laagstaande zon of een kille wind. Het doek wordt een aluminium behuizing aan uw overkapping gemonteerd. Een screen is gemakkelijk elektrisch te bedienen. Dit kan met of zonder afstandsbediening. Ook bij een screen kunt u natuurlijk de kleur van het doek zelf uitkiezen. 

Onderdak zonwering (met Tracfix)

De zonwering met Tracfix zorgt ervoor dat het doek en de geleiding mooi aansluiten op elkaar. Op deze manier krijgt u een mooi strak doek wat amper opvalt in uw veranda! Door de elektrische motor is deze zonwering gemakkelijk te bedienen, u kunt kiezen uit een schakelaar of een afstandsbediening. Deze zonwering komt in drie standaard kleuren: wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet (RAL 7016). Bent u toch op zoek naar zonwering in een andere kleur? Tegen een meerprijs is een andere kleur eventueel mogelijk. 

Onderdak zonwering (GD trend 200)

Dit zonweringssysteem is er één met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook deze bevat een elektrisch besturingssysteem die optioneel met een afstandsbediening wordt geleverd. Dit zonweringssysteem is van Duitse makelij en voorkomt opwarming van uw veranda. Het is een eenvoudig maar luxe systeem waardoor u snel geen last meer hebt van de felle zon. 

Privacy creëren met zonwering voor uw veranda in Rosmalen

Met de juiste zonwering voor uw veranda zorgt u er niet alleen voor dat de zon en warmte uit uw veranda blijven, ook heeft u minder last van buren of pottenkijkers. Met zonwering bij uw veranda in Rosmalen kan er namelijk niet meer naar binnen gekeken worden. 

Zonwering voor uw veranda in Rosmalen koopt u bij Top Veranda's

Wij verkopen zonwering voor uw veranda in Rosmalen. Met deze zonweringssystemen die wij verkopen maakt u snel en gemakkelijk van uw veranda een schaduwrijke plek. Goede zonwering zorgt er niet alleen voor dat u geen felle zon in uw gezicht heeft, ook houdt het uw veranda lekker koel tijdens de warme zomerdagen. Kom langs in onze luxe showroom in Den Bosch voor ons gehele aanbod zonwering. U kunt een afspraak plannen met één van onze deskundige medewerkers door het informatieformulier in te vullen. Als u langskomt hebben wij een paar recente foto's nodig zodat wij een factuur kunnen opstellen. Wij zien u graag verschijnen in onze showroom, koffie met gebak staat voor u klaar! 

Plan een bezoek

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden