Onderdak zonwering met Tracfix


Zonwering met tracfix kopen in Brabant

Onze zonwering met tracfix is een stijlvolle en modieuze zonwering voor in uw tuin. Door middel van het Tracfix-systeem krijgt u een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit en hangt het doek mooi strak onder uw veranda of tuinkamer. U heeft hierdoor geen last meer van een lichtkier tussen de zijgeleiders en het doek.

Elektrische zonwering

Met een van onze elektrische zonweringen, creëert u uw eigen schaduwplek snel en eenvoudig met het elektrisch besturingssysteem. De GD Tracfix 879 is uitgevoerd met een oersterke Somfy-motor. Deze krachtige motor is optioneel ook uit te voeren met afstandsbediening. De cassette is slechts 130 mm in doorsnede, hierdoor valt het scherm niet erg op. Verder is de cassette van de elektrische zonwering gemaakt van hoogwaardig aluminium en is leverbaar in de standaard kleuren wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuurlak (RAL 7016) of grijs structuur (RAL 9007). Tegen meerprijs zijn andere RAL-kleuren natuurlijk mogelijk.

  •  Al vanaf €2.327 ,- verkrijgbaar

Elektrische zonwering met motor kopen

Onze elektrische zonwering met motor heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het systeem is heel eenvoudig te bedienen met de ingebouwde Somfy-motor en is tegelijkertijd een hele luxe aanvulling in de tuin. Bepaal nu zelf uw schaduw in de tuin met één van onze zonwering producten. Ook voor een lamellendoek of screens bent u bij ons aan het juiste adres. Dus woont u nabij Rosmalen, Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel, of Geffen? Plan dan een bezoek in of vraag de brochure aan.

Brochure aanvragen


 

Elektrische zonwering kopen in Den Bosch

Zonwering screens voor uw overkapping of veranda kopen 

Heeft u thuis een overkapping of veranda met glazen dak? Dan kan tijdens de warme zomerdagen de temperatuur flink oplopen onder uw overkapping. Bovendien kunnen felle zonnestralen ervoor zorgen dat u minder goed de tuin in kan kijken. Door middel van een zonwering gaat u warmtestraling en fel licht tegen. De onderdak zonwering van Top Veranda's heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek met tracfix om u van alle gemakken te voorzien. 

  • Doek UV-bestendig doek
  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Afstandsbediening: optioneel
  • Motor: Somfy motor

Zonwering overkapping

Een onderdakzonwering voor uw veranda zit aan de onderkant van het dak, dus eigenlijk aan de binnenzijde van uw overkapping. Hierdoor blijft de zonwering zelf goed beschut. Verder wordt het doek veilig onder het glazen of kunststof dak uitgerold en heeft niet te lijden van de elementen. Bovendak zonwering kan erg handig zijn als u een veranda heeft die de gehele dag in de zon staan. Om een broeikaseffect te voorkomen, is een bovendak zonwering de oplossing. Onze bovendak zonwering is verkrijgbaar in twee varianten: de GD Trend 350 en GD Trend 350 SZ. De GD Trend 350 SZ beschikt over een railsysteem waardoor de opening tussen het doek en de geleiderail minimaal is.

Ook voor glasschuifwanden, tuinkamers, polycarbonaat veranda's, glazen veranda's en alles omtrent overkappingen vindt u bij ons in Den Bosch. Kom eens gezellig langs en kom het aanbod bekijken.

Maatwerk overkappingen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zonwering

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden