Lamellendoek

Top Verandas showroom bij GroenRijk Den Bosch

Een lamellendoek is ideaal als u nét dat beetje extra schaduw wilt creëren op het terras of in de tuin. Op die manier kan iedereen buiten genieten van een zomerse dag onder een mooie glazen of polycarbonaat veranda. Als u besluit een lamellendoek te kopen, kunt u zelf heel gemakkelijk bepalen hoelang en wanneer u wilt genieten van de zomerse zonnestralen. U kunt namelijk op een hele eenvoudige manier het lamellendoek open & dicht schuiven. Creëer nu de perfecte ambiance!

Schaduwdoek lamellen kopen

Wilt u graag snel inspelen op het weer? Dan zijn lamellendoeken de ideale zonwering voor u. Ook erg fijn: u kunt ze tijdens het gehele voor- en najaar gebruiken en laten hangen. Gebruik in de winterperiode eenvoudig een zak om de lamellendoeken op te bergen. Door middel van het koord bepaalt u of de lamellendoeken open of dicht geschoven worden.

  • Al vanaf 439,- verkrijgbaar

Brochure

 


Weerkaatsing van zonlicht met een lamellendoek

Het lamellendoek heeft vanwege het gebruik van aluminium draden een weerkaatsende werking op zonnestralen. Dankzij deze extra toepassing, wordt er voor extra bescherming gezorgd. Bovendien is deze exclusieve zonwering van zeer hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen extreme weersinvloeden. U bedient het lamellendoek gemakkelijk met een telescooptang. 

Lamellendaken voor uw overkapping

De lamellendoeken zijn verkrijgbaar in drie kleuren:

  • Geel
  • Grijs
  • Lichtgrijs.

Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een versterkt doek.

Lamellendoek kopen in Den Bosch

Een lamellendoek werkt als bescherming tegen schadelijk UV straling en als zonwering. Maar wist u dat een lamellendoek ook als afdak kan dienen als u een waterdicht lamellendoek kiest. Geniet nog meer van het buitenleven op uw terras of veranda, dankzij het lamellendoek van Top Veranda's. Het lamellendoek is een exclusief voor Top Veranda's geproduceerd product van zeer hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een zonnedoek vierkant, driehoek of andere vorm: u gaat het allemaal vinden bij Top Veranda's. Ook voor tuinkamers, glasschuifwanden en wanden kunt u bij ons in Den Bosch terecht. 

Plan een bezoek

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zonwering

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden