Veranda Brabant

Aluminium verandaBent u op zoek naar een veranda in Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken kwalitatieve en stijlvolle veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. U bent van harte welkom voor meer informatie en kijk gerust rond op onze website voor een eerste indruk.

Kwaliteit en stijl

Wij maken onze veranda’s van aluminium. Dit is een stevig en duurzaam materiaal dat jaren mee gaat én bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarnaast is het onderhoudsarm, dus kunt u onbezorgd genieten zonder al te veel werk te verrichten. Aluminium zorgt ook voor een strakke uitstraling en past in vrijwel elke tuin!

Veranda op maat

Wij maken veranda’s voor u op maat. Zo maken wij voor iedereen de veranda die bij de voorkeuren en stijl past. Er komen echter wel veel keuzes bij kijken: recht, schuin of vrijstaand? Genieten achter glas of een open voorkant? Een carport of een volledige tuinkamer? En wat dacht u van extra’s zoals verlichting en verwarming? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag ons dan gerust om advies!

Nog meer keuze: de dakbedekking

Ook de dakbedekking is geheel naar uw eigen stijl uit te kiezen. U kunt kiezen uit:

  • twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • twee hitte werende uitvoeringen
  • dakplaten van polycarbonaat
  • transparante uitvoering

Kom langs voor veranda adviezen in Brabant!

Wij nodigen u van harte uit in onze luxe showroom in Den Bosch. U kunt online een afspraak maken en het informatieformulier invullen. Zo kunnen wij u voorzien van een prijsindicatie. Daarnaast kunt u recente foto’s meenemen om tot geschikte adviezen en prijzen te komen. Wij helpen u graag, de koffie en thee met gebak staan voor u klaar!

Neem contact op >

Aluminium Veranda