Moderne veranda

Bent u op zoek naar een moderne veranda en woont u in de omgeving Den Bosch, Eindhoven en Tilburg? Dan bent u bij Top Veranda's op het juiste adres! Wij maken kwalitatieve en stijlvolle veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin, 4 seizoenen lang. U bent van harte welkom voor meer informatie en kijkModerne veranda gerust rond op onze website voor een eerste indruk.

Voor iedere situatie een passende veranda

De verschillende type alluminium veranda's zijn allemaal van betaalbare kwaliteit en onderhoudsarm. Neem nou bijvoorbeeld de moderne veranda's als:

Moderene veranda op maat

Wij maken graag een aluminium veranda voor u op maat. U kunt zelf vele keuzes maken die uw veranda geheel naar uw wens maken. Zo bepaalt u of u deze recht, schuin of vrijstaand wilt, afgewerkt met glas of een open voorkant en misschien wilt u hem wel liever als volledige tuinkamer? Als laatste zijn er ook nog extra’s zoals de wanden, verlichting en verwarming. Wij adviseren u graag bij alle keuzes!

Bezoek onze showroom!

U bent van harte welkom in onze luxe showroom. Wij helpen u dan graag met adviezen over alle mogelijkheden en beslissingen. U kunt online een afspraak inplannen. Als u daarbij het informatieformulier invult kunnen wij u voorzien van een reële prijsindicatie. Daarnaast kunt u recente foto’s meebrengen om een goede inschatting te maken. U bent van harte welkom voor advies met een kopje koffie of thee en een gebakje!

Neem contact op >

Aluminium veranda