Moderne veranda

Bent u zoek naar een moderne veranda en woont u in de omgeving Den Bosch, Eindhoven en Tilburg? Dan bent u bij Top Veranda's aan het juiste adres! Wij maken kwalitatieve en stijlvolle veranda’s waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin, vier seizoenen lang. Breid de veranda zoveel uit als u wilt, alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een open of een gesloten overkapping. U bent van harte welkom voor meer informatie en kijk gerust rond op onze website voor een eerste indruk.

Voor iedere situatie een moderne verandaModerne veranda in uw tuin nabij Den Bosch?

De verschillende type moderne veranda’s die wij verkopen zijn allemaal van topkwaliteit, niet te duur en onderhoudsarm. Wij verkopen:

Iedere veranda heeft dus weer zijn eigen voordelen. Vertel ons uw wensen, zodat we erachter kunnen komen welke moderne veranda het meest geschikt is voor uw tuin. Wij maken onze veranda’s van aluminium. Dit materiaal is stevig, onderhoudsarm en bestand tegen diverse weersomstandigheden. De overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals grijs, zwart en wit.

Moderne veranda op maat

Wij maken graag een aluminium veranda voor u op maat. Geen mens is hetzelfde en daarom is het logisch dat uw wensen verschillen van de wensen van anderen. Wij personaliseren uw veranda graag voor u! Zo bepaalt u of u deze recht, schuin of vrijstaand wilt, afgewerkt met glas of een open voorkant en misschien wilt u hem wel liever als volledige tuinkamer? Als laatste kunt u kiezen voor extra’s zoals de wanden, verlichting en terrasverwarming. Wij adviseren u graag bij alle keuzes!

Bezoek onze showroom met overkappingen!

U bent van harte welkom in onze luxe showroom. Wij helpen u dan graag met adviezen over alle mogelijkheden en beslissingen. U kunt online een afspraak inplannen. Als u daarbij het informatieformulier invult, kunnen wij u voorzien van een reële prijsindicatie. Daarnaast kunt u recente foto’s meebrengen om een goede inschatting te maken. U bent van harte welkom voor advies met een kopje koffie of thee en een gebakje!

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden