Glasschuifwanden

Onze glasschuifwanden zijn van Duitse kwaliteit. Door onze doorzichtige glassystemen heeft u een ruimtelijk zicht van uw tuin. U schuift de glaspanelen elke kant op die u wilt, zodat ze altijd passend zijn in uw veranda. Glaspanelen van Top Veranda's zijn er in twee maten:

  • 8 mm
  • 10 mm
     
  • Al vanaf €1359,- verkrijgbaar

Erg meegaand en ruimdenkend

De glasschuifwanden van Top Veranda's beschikken over meerdere glaspanelen die u één voor één kunt verschuiven op een rail inclusief wielen. Het meegaande weer- en windbeschermingssysteem heeft een bijzondere platte onderrail. Hierdoor zit er geen drempel op de grond waar u last van kunt hebben. Het glasschuifsysteem heeft standaard een luxe aluminium paalprofiel die zorgt voor een uitstekende afsluiting. Standaard worden de glaspanelen geleverd met een hoogte van 210 centimeter, maar de glasschuifwanden van Top Veranda's zijn te koop tot een maximale hoogte van maar liefst 230 centimeter. De glaspanelen overlappen elkaar, daarom heeft u altijd frisse lucht onder uw overkapping. De schuifwanden passen in elke tuin!

Het vergroten van uw comfort door glasschuifwanden 

Met de glasschuifwanden uit het assortiment van Top Veranda's verhoogt u uw comfort. U kunt gedurende het hele jaar lekker genieten van tuinkamer met glasschuifwanden. In de zomer zit u heerlijk in de schaduw, terwijl u in het najaar en in de winter juist lekker warm zit in uw tuinkamer met glasschuifwanden. U kunt uw tuinkamer met glasschuifwanden uitbreiden door er verwarming of verlichting aan toe te voegen. Een groot voordeel van de glasschuifwanden is dat zij warmte langer vasthouden onder uw overkapping. De glaspanelen overlappen elkaar, waardoor er een aangename ventilatie ontstaat.

Kiest u voor 8 mm of 10 mm glasschuifwanden?

De 8 mm en 10 mm glasschuifwanden worden beide geleverd met een RVS handgrepen, een boven- en onderrail en bestaan uit paalprofielen. Beide houden zij warmte vast en is er een aangename ventilatie. Er is echter één groot verschil tussen beide glasschuifwanden. Natuurlijk is de 10 mm variant dikker dan de 8 mm variant, maar ook is de 10 mm variant afsluitbaar! Zo houdt u op een fijne manier indringers buiten en kunt u uw overkapping met een gerust hart achterlaten. Ook zit er een verschil in de maximale hoogte waarin de glasschuifwanden leverbaar zijn. De 8 mm variant is beschikbaar tot een hoogte van 230 centimeter, terwijl de 10 mm variant te koop is tot een hoogte van 250 centimeter. Beide varianten zijn in vier verschillende standaard kleuren te koop:

  • Wit RAL 9016
  • Antraciet structuur RAL 7016
  • Crème wit RAL 9001
  • Grijs structuur RAL 9007
  • Zwart strucuur RAL 9005

Kiest u voor 8 mm of 10 mm glasschuifwanden?

Meer informatie over glasschuifwanden: bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

De 8 mm variant van de glasschuifwanden is te koop vanaf €1359,-. De 10 mm variant is te koop vanaf €2079,-. Wilt u meer informatie over de glasschuifwanden die wij verkopen bij Top Veranda's? U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden