Glazen schuifwand 10 mm


Met een glazen schuifwand houdt (dankzij de glazen wanden) de warmte langer vast onder uw overkapping en vergroot u uw comfort. Als u uw veranda koopt in combinatie met de solide glasschuifwanden van 10 mm garandeert u 100% meer buitenleven in uw tuin. Zo bieden onze luxe glazen schuifwanden u de mogelijkheid om uw veranda weersbestendig te maken. Verder bieden onze 10 mm dikke veiligheidsglaswanden wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. Hierdoor bent u wel beschermd tegen weersinvloeden, maar behoudt u maximaal contact in de tuin. Als u benieuwd bent naar de prijs van glasschuifwanden dan kunt u onze brochure opvragen of een afspraak inplannen.

Brochure aanvragen


 

Glazen schuifwand voor uw veranda

Als u op zoek bent naar een glazen schuifwand (glasschuifwanden) in de omgeving van Helmond, Den Bosch, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland of Veghel, dan bent u bij Top Veranda's aan het juiste adres. Een glaswand buiten is ideaal als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle veranda of tuinkamer. Een enorm voordeel van het glasschuifwandsysteem met 10 mm uitgevoerde glaspanelen, is het feit dat deze glazen wanden voorzien zijn van een zogeheten slotmechanisme en doordat de glas-panelen 10 mm dik zijn, is het systeem tot zeker 250 cm hoog te plaatsen. Liever een veranda compleet met glasschuifwanden? Kijk snel in onze brochure voor onze tuinkamer met glazen schuifwanden! Wij leveren uw glasschuifwanden helemaal compleet, ons glasschuifwandsysteem bestaat uit:

  • Paalprofielen
  • RVS handgrepen
  • Boven- en onderrail

Het glasschuifwandsysteem wordt verder standaard geleverd met luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting.

  • Al vanaf €2.079,- verkrijgbaar

Glazen schuifwand kopen in Den Bosch - veranda

Glazen schuifdeuren veranda/overkapping

  • 5 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuurlak (RAL 7016) of grijs structuur (RAL 9007)
  • Veiligheidsglas 8 mm met standaard hoogte van 210 cm
  • Paalprofiel links en rechts
  • RVS handgrepen
  • Bovenrail + onderrail geanodiseerd

Schuifwand van glas in

Een veranda met schuifdeuren wordt steeds populairder bij ons in Den Bosch, waarom? Een glazen wand voor uw veranda zorgt namelijk voor een luxe uitzicht waar veel mensen jaloers op zijn. Tover nu ook uw terrasoverkapping om in een handomdraai een tuinkamer met de glasschuifwanden van Top Veranda's en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras!

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Glasschuifwanden

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden