Over ons

Top Veranda's heeft al jarenlange ervaring met de verkoop en montage van veranda’s en terrasoverkappingen. Top veranda kopen in Den BoschWij zijn een onderdeel van Tuincentrum GroenRijk Den Bosch, een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat en dus een hele stabiele en betrouwbare partner is. Wij hebben een super deluxe showroom waar u alle type veranda’s kunt zien die wij verkopen, plus alle kleuren én veranda accessoires. Verder hebben wij alle veranda’s staan in een situatie zoals het bij u thuis ook kan worden, we hebben dus gevels van huizen erachter geplaatst en mooie terrasjes eronder, verder zijn alle veranda’s voorzien van verlichting en verwarming, én zijn er enkele voorzien van glasschuifwanden, zonwering en/of screens.

Het complete plaatje

Om het hele plaatje compleet te maken kunt u natuurlijk ook onze mega grote tuinmeubelcollectie bekijken en indien gewenst onder zo’n showmodel veranda zien. Kortom er is dus heel veel te bekijken én te bespreken. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Onze verkoop medewerkers zijn allemaal gecertificeerd op het gebied van veranda’s en kunnen u dus prima adviseren bij de aankoop van uw droom veranda. Als u zeker wilt zijn dat onze verkoopmedewerkers u te woord kunnen staan als u onze showroom bezoekt, vul dan het formulier en maak een afspraak. Wij trakteren u dan tijdens het bezoek op een kop koffie met een lekker appelgebakje!

Nadat we u in de showroom te woord hebben gestaan zijn wij natuurlijk ook altijd bereid om nog eens bij u thuis langs te komen om de situatie te bekijken en daarna het exacte advies te geven.

Graag tot ziens in onze showroom!

Fam. Stolzenbach

Top Veranda''s  - GroenRijk Den Bosch

Brochure aanvragen

Velden met * zijn verplicht.
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden