Terrasoverkapping Vught

Wilt u een terrasoverkapping aanschaffen in de buurt van Vught? Laat u dan informeren door Top Veranda's, gevestigd in Den Bosch. Bij ons koopt u de mooiste overkappingen, helemaal naar uw smaak ingericht. Met een terrasoverkapping verbreedt u uw woonruimte, en kunt u genieten van uw tuin in de zomer én winter. Een prachtig plaatje toch? Late night conversations onder uw eigen terrasoverkapping. U hoeft in ieder geval niet voor de regen of kou naar binnen te vluchten. We bieden namelijk ook heaters aan om lekker warm te blijven!

Terrasoverkapping zelf samen te stellen in VughtAluminium Terrasoverkapping

Onze medewerkers van Top Veranda's kunnen de terrasoverkapping op maat voor u maken. Bespreek uw wensen met ons en wij maken uw droom waar. Kies uit drie verschillende kleuren.

  • Wit (RAL 9016)
  • Crèmewit (RAL 9001)
  • Antraciet structuurlak (RAL 7016)

Maar natuurlijk kunnen we altijd kijken of een andere kleur ook leverbaar is, als dit beter bij de rest van uw huis past. Ook de dakbedekking kunt u zelf uitkiezen. We hebben de volgende mogelijkheden; twee standaard polycarbonaat dakplaten, hitte werende uitvoeringen, dakplaten van polycarbonaat of transparante dakplaten.

Moderne terrasoverkappingen van aluminium in Vught

Onze moderne terrasoverkappingen zijn gemaakt van aluminium en dit heeft vele voordelen. Ten eerste is aluminium een heel stevig materiaal en de constructies die wij voor u maken zullen dan ook stevig overeind blijven staan. Daarnaast is aluminium bestand tegen ieder weertype. Zelfs bij een harde storm hoeft u niet bang te zijn voor schade. Een derde voordeel van aluminium is dat dit materiaal onderhoudsarm is. Af en toe schoonvegen met een schoonmaakdoekje is voldoende om de overkapping er nog jaren stralend bij te hebben staan!

Kom langs in de mooie showroom van Top Veranda's!

Als u geïnteresseerd bent in een terrasoverkapping in Vught bent u van harte welkom in onze luxe showroom! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van de plaats waar u de terrasoverkapping wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. We zien u graag verschijnen in onze showroom in Den Bosch!

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden