Montage team

Bij Top Veranda's bent u niet alleen verzekerd van een veranda of tuinkamer geheel naar wens, ook de montage is in handen van een deskundig en professioneel team. Wij ontzorgen en installeren. Van het inmeten tot het plaatsen: wij begeleiden het gehele proces na de aanschaf van uw veranda. Top Veranda's werkt al jaren met hetzelfde montage team. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en dat vraagt om een professionele aanpak door deskundige vakmensen. Dit team heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk veranda's in alle denkbare soorten en maten. Als u bij ons een veranda heeft aangeschaft, komen wij zo snel mogelijk op afspraak de veranda plaatsen.

Binnen een dag geplaatst

Na bestelling en ontvangst wordt de veranda snel en nauwkeurig geplaatst. Indien deze met twee personen geplaatst wordt, staat deze meestal binnen een dag. Zo kunt u razendsnel genieten van uw nieuwe overkapping. Wij kunnen uw veranda het gehele jaar door voor u plaatsen.

Vergeet de nazorg niet

Ook heel belangrijk: de nazorg. Na oplevering van de veranda loopt ons montageteam de hele veranda samen met u na. Pas als u helemaal tevreden bent, tekenen we samen een opleveringsformulier. Bij vragen over uw veranda bent u uiteraard 7 dagen per week welkom in onze vestiging. Van A tot Z, wij begeleiden het gehele proces. Wij helpen u graag verder en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Interesse in een veranda? Plan nu uw afspraak!

 

 

 

Het kundige montageteam van Top-Veranda's!Onze monteurs Stefan & Roy

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden