Wanden


Wanden: aluminium schuifpui, voor- en zijwanden

Onze wanden zijn prima geschikt voor uitbreiding van uw veranda. Top Veranda's heeft een speciaal systeem voor het aanbrengen van diverse wanden. De werkwijze gaat gepaard met een standaard geïntegreerde aanwerklip. Hier monteren wij eenvoudig een wand of glasschuifwand aan. Tover uw tuin om tot een grote totale tuinkamer: zo kunt u elke dag buiten genieten. Wij helpen u daar graag bij. Kies uit de volgende wanden:

Wilt u een unieke schuifpui, deuren of ramen? Wij vervullen elke wens. Bespreek uw wensen met Top Veranda's en wij maken samen met u een ideale maatwerkoplossing.

Bezoek plannen

 


Aluminium schuttingen kopen

Een aluminium schutting zorgt voor optimale privacy in uw tuin. De aluminium planken in ons assortiment zijn in diverse variaties te plaatsen zodat ze passend zijn voor uw tuin en geheel naar eigen smaak zijn. Duurzaam aluminium schuttingen hebben het voordeel dat ze jarenlang mee gaan: de aluminium planken zijn bovendien weer- en hittebestendig en vergen ook nog eens weinig onderhoud. Aluminium schuttingen zijn verder ook goed te combineren met andere tuinmeubels en materialen in uw tuin. Mix & match er eens lekker op los. 

  • Al vanaf €499,- verkrijgbaar

Brochure aanvragen

 

 

aluminium schutting - wanden kopen

Schutting plaatsen van aluminium platen

Dankzij ons flexibele schuttingsysteem en de grote keuze aan panelen, is het mogelijk om uw eigen schutting volledig naar uw persoonlijke smaak samen te stellen. U kunt kiezen voor een standaard schutting of u kunt gaan combineren en verschillende panelen met elkaar mixen. Per schuttingdeel kunt u tot drie panelen vrij combineren. Het eindresultaat is een volledig gepersonaliseerde schuttingwand van zeer sterk én onderhoudsarm aluminium.

  • Afmetingen schuttingen 180 x 182 cm
  • Staanders 9 x 9 cm (standaard niet meegeleverd)
  • Standaard kleuren aluminium: Wit (RAL 9016) | Zwart structuur (RAL 9005) | Antraciet structuur (RAL 7016) | Crème wit (RAL 9001) | Grijs structuur (RAL 9007)

Zijwand, voorwand of spie kopen

Een spie kozijn is een populaire optie waar veel mensen voor kiezen bij het plaatsen van een zijwand van aluminium, polycarbonaat of glas. Koopt u een aluminium veranda of overkapping? Dan is een spie kozijn zeker aan te raden doordat u meer daglicht onder uw veranda krijgt. Koopt u glasschuifwanden? Dan geldt dat u een spie kozijn nodig heeft om de ruimte boven de glazen panelen af te sluiten en om de bovenrail te bevestigen. Heeft u een veranda met hittewerende dakbedekking, dan kunt u uw spiekozijn ook uit laten voeren met passende hittewerend polycarbonaat of glas.

Bezoek plannen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een overkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden