Spie, zijwand en voorwand

Om onder alle weersomstandigheden optimaal van uw veranda te kunnen genieten, is een zijwand, voorwand of spie een ideale aanvulling op uw veranda. Deze systemen zijn leverbaar in diverse materialen, kleuren en formaten. Onze medewerker van Top Veranda kijkt samen met u naar de best passende oplossing. Plan gezellig een afspraak in en laat u verrassen voor het veelzijdige aanbod.

BrochureSpie kozijn met polycarbonaat of glas?

Plaatst u een veranda bij een schutting? Breidt u uw veranda uit met een aluminium- of glasschuifwand? Of wilt u wat meer privacy? Met een spie kozijn zorgt u dat de ruimte boven de schutting of wand afgesloten wordt.

  • Al vanaf €279,- verkrijgbaar.

Materiaal spie

  • Polycarbonaat (Helder of opaal)
  • Glas
  • Standaard kleuren: Wit (RAL 9016) | Antraciet structuur (RAL 7016) | Crème wit (RAL 9001) | Grijs structuur (RAL 9007) | Zwart structuur (RAL 9005)

Voor- en zijwanden met polycarbonaat

Om onder alle weersomstandigheden optimaal van uw veranda te kunnen genieten, zonder dat de ruimte onder uw veranda verduisterd wordt, is een zij- of voorwand een ideale aanvulling op uw veranda. Deze wanden houden wind en regen tegen en door de transparantie van polycarbonaat wordt de ruimte onder de veranda nauwelijks verduisterd. Daarnaast zorgt het plaatsen van een zijwand en/of voorwand ervoor dat de warmte langer onder de veranda blijft. De polycarbonaat platen zijn standaard verkrijgbaar in twee soorten; helder en opaal. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om te kiezen voor hittewerend polycarbonaat. Nieuwe en bestaande veranda’s Door het Top Veranda systeem zijn deze wanden eenvoudig toe te passen op nieuwe en bestaande veranda’s van Top Veranda's. Kijk samen met een van onze werknemers naar de best passende oplossing voor uw veranda.

  • Al vanaf €279,- verkrijgbaar.

Voor- en zijwanden met glas

Uw veranda afsluiten tegen wind- en regeninval en zonder dat de ruimte verduisterd wordt? Door te kiezen voor een voor- of zijwand met glas behoudt u lichtinval en een vrij uitzicht. Doordat de aluminium kozijnen zijn voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas kunt u genieten van een maximale lichtinval. Een ander voordeel van glas is de vrije doorkijk en een ruimtelijk effect die behouden blijft. Naast veel lichtinval heeft een zij- en/of voorwand met glas het grote voordeel dat deze uit te breiden is met een draaikiepraam of een deur. Ideaal als u van plan bent uw veranda uit te breiden naar een tuinkamer! De voor- en zijwanden zijn daarnaast perfect te combineren met aluminium wanden. Zo kunt u een deel van de wand combineren met aluminium planken en glas. 

  • Vanaf €889,- verkrijgbaar.

Zijwanden en glasschuifwanden kopen in Den Bosch

Een spie kozijn is een veel gekozen optie bij het plaatsen van een zijwand van aluminium, polycarbonaat of glas. Met name bij een aluminium zijwand is het een toegevoegde waarde, doordat u meer daglicht onder uw veranda krijgt. Bij glasschuifwanden geldt dat u een spie kozijn nodig heeft om de ruimte boven de glazen panelen af te sluiten en om de bovenrail te bevestigen.

Met polycarbonaat of glas

Het spiekozijn is standaard uitgevoerd met polycarbonaat of glas. Heeft u een veranda met hittewerende dakbedekking, dan kunt u uw spiekozijn ook uit laten voeren met passende hittewerend polycarbonaat of glas.

Afspraak inplannen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wanden

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden