Aluminium voor- en zijwanden

Top Verandas showroom bij GroenRijk Den Bosch

Product omschrijving

Dankzij de standaard geïntegreerde aanwerklip kunt u uw veranda voorzien van aluminium wanden. Deze wanden vormen een ware vergroting van uw woongenot. Bekijk samen met Top Veranda's de vele mogelijkheden en kies wat het beste past bij uw woning. De aluminium wanden zijn onderhoudsvrij én zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bekijk ze eens in onze brochure.

Brochure aanvragen

 

aluminium wanden

Inclusief veiligheidsglas

De aluminium kozijnwanden van Top Veranda's worden gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal als onze veranda's en worden standaard geleverd met veiligheidsglas. U heeft daarnaast ook de keuze om de wanden uit te breiden met diverse deuren en ramen, die uiteraard ook gemaakt zijn van diezelfde hoogwaardige materialen. Kijk samen met ons naar de vele mogelijkheden en kies wat het beste past bij uw woning. 

aluminium wanden voor uw veranda

Zijwanden voor uw veranda

Onze wanden zijn prima geschikt voor uitbreiding van uw veranda. Top Veranda's heeft een speciaal systeem voor het aanbrengen van diverse wanden. De werkwijze gaat gepaard met een standaard geïntegreerde aanwerklip. Hier monteren wij eenvoudig een wand of glasschuifwand aan. Tover uw tuin om tot een grote totale tuinkamer: zo kunt u elke dag buiten genieten. 

Afspraak inplannen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wanden

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden