Complete tuinkamer met schuifpui

​Een complete tuinkamer met schuifpui? Ook dat bieden wij u naast onze veranda's en overkappingen aan. 

  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Grootprofiel vlak
  • Twee vaste zijwanden
  • Voorwand met 4-delige schuifpui
  • Wanden inclusief veiligheidsglas

Een glazen tuinhuis voor uw buitenruimte

Iedere woning en tuin is anders. Uiteraard wilt u een tuinkamer waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. De deskundige adviseurs van Top Veranda's zijn u graag van dienst om samen met u de ideale tuinkamer te vinden die uw tuin het best laat uitkomen. Wellicht is dat een tuinkamer met een 4-delige schuifpui met twee vaste wanden.

  • Al vanaf €9.979 verkrijgbaar

Ontdek ook de tuinkamer met een glasschuifwand

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Ruimte voordeel middels een tuinkamer

Een schuifpui biedt veel daglicht binnen uw veranda en huis én u krijgt een prachtige verbinding met uw tuin. Een ander voordeel van de tuinkamer met schuifpui is dat de schuifdeuren een ruimtevoordeel bieden ten opzichte van openslaande deuren. Onze tuinkamer met 4-delige schuifpui heeft twee schuifbare delen waarmee u zelf bepaalt hoe groot de opening naar buiten wordt. Ook zijn de aluminium kozijnen erg leuk te combineren met de rest van uw woning.

BROCHURE AANVRAGEN


 

Dakbedekking van de tuinkamer

Wilt u een polycarbonaat dakbedekking of toch liever een glazen dakbedekking? Beiden opties zijn mogelijk! En wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om de keuze te maken voor hittewerende dakbedekking? Hierdoor kunt u heerlijk koel genieten in de zomermaanden. Liever een complete tuinkamer met glasschuifwand of toch een complete tuinkamer met dubbele deur? Ook dat is bij ons te koop! Kom de sfeer proeven bij ons in GroenRijk Den Bosch.

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor advies & het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze winkel in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden