Persoonlijke service

Zit u erover te denken om een veranda aan huis te laten plaatsen? Goed idee! Top Veranda's wil deze droom samen met u werkelijkheid laten worden.

Een betrouwbare partner

Top Vernada's heeft jarenlange ervaring met de verkoop en montage van veranda’s en tuinoverkappingen. Wij zijn een onderdeel van tuincentrum GroenRijk Den Bosch, een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat en dus een hele stabiele en betrouwbare partner is.

Wij hebben een super deluxe showroom waar u alle soorten veranda’s die wij verkopen kunt zien, inclusief alle kleuren én veranda accessoires. Verder hebben wij alle veranda’s staan in een situatie zoals het bij u thuis ook kan worden. Daarnaast zijn alle veranda’s voorzien van verlichting en verwarming, en zijn er enkele voorzien van glasschuifwanden, zonwering of screens.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

 

                           

 Onze openingstijden:

  Maandag    09:30 - 18:00
  Dinsdag    09:30 - 18:00
  Woensdag    09:30 - 18:00
  Donderdag     09:30 - 18:00
  Vrijdag   09:30 - 20:00
  Zaterdag   09:00 - 17:30
  Zondag   11:00 - 17:00
   

Hoe gaat het kopen van veranda het in zijn werk?

Door middels de het formulier op de website een afspraak te maken, nodigen wij u graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee te kletsen over uw veranda-wensen. Onze medewerkers kunnen u inspireren, informeren en adviseren en u vervolgens een globale richtprijs voor uw situatie geven. De ene tuin is immers de andere niet en dus geven we u graag advies op maat. De volgende stap is dat wij de situatie bij u thuis komen bekijken en meten. Er wordt dan een concrete offerte opgesteld en na akkoord zal ons professionele montageteam de klus bij u klaren. Wij zorgen dat de veranda of overkapping perfect wordt gemonteerd, zonder u daarbij te belasten. Wij proberen u immers van A tot Z te ontzorgen, maar uiteraard wel mee te nemen in het proces.

Het complete plaatje

Om het plaatje compleet te maken, kunt u bij een bezoek aan onze showroom direct de grote tuinmeubelcollectie bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. Onze verkoopmedewerkers zijn allemaal gecertificeerd op het gebied van veranda’s en kunnen u dus prima adviseren bij de aankoop van uw droom veranda. Als u zeker wilt zijn dat onze verkoopmedewerkers u te woord kunnen staan, is het een goed idee om het formulier op de site in te vullen en zo een afspraak te maken. Wij trakteren u dan tijdens het bezoek op een kop koffie met iets lekkers.

Nadat we u in de showroom hebben gesproken, zijn wij natuurlijk ook bereid om bij u thuis langs te komen om de situatie te bekijken en daarna een meer exact advies te geven. Graag tot ziens in onze showroom!

Fam. Stolzenbach, Top Veranda's - GroenRijk Den Bosch

 

Bezoek onze showroom in Den Bosch

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden