Nieuw! Uw favoriete veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met een overkapping, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! We hebben 3D modellen gemaakt van onze meest populaire veranda's en hun standaard afmetingen. Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. Kies hieronder de veranda die u het meest aanspreekt en open de camera van uw telefoon. Scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!

Maak vandaag nog een afspraak om in onze showroom uw droomveranda te realiseren.

Maak een afspraak

 

3D versie van jouw veranda | AR | Top-Veranda's.nl

De Flatroof Edition is een stijlvolle veranda uitgevoerd met een optisch plat dak en 22 cm hoge boeiranden. Deze veranda is uitermate geschikt voor situaties waarin een veranda met standaard schuin dak niet gewenst is. Bent u benieuwd hoe de Flatroof Edition veranda van Top-Veranda's er bij u uit komt te zien? U ontdekt het nu heel makkelijk met onze veranda 3D ervaring! 

Flatroof Edition: 4 meter breed


Flatroof Edition: 5 meter breed


Flatroof Edition: 6 meter breed 

3D versie van jouw veranda | AR | Top-Veranda's.nl

De Legend Edition veranda is een luxe, maar betaalbare overkapping en beschikt over een uitgekiend, sterk en robuust systeem dat zeer compleet is uitgevoerd. Hij is in iedere situatie toe te passen. Wilt u weten hoe de Legend Edition veranda van Top-Veranda's er bij u uit komt te zien? Kies het formaat uit dat past bij uw huis en tuin, en ga met telefoon of tablet aan de slag.

Legend Edition: 4 meter breed


Legend Edition: 5 meter breed


Legend Edition: 6 meter breed 

3D versie van jouw veranda | AR | Top-Veranda's.nl

Met een veranda met schuifdak van Top-Veranda's gaat er letterlijk een wereld voor u open! Door voor een veranda met schuifdak te kiezen, kunt u bij goede weersomstandigheden optimaal genieten van de zon en de frisse buitenlucht. Standaard is het schuifdak handmatig met een telescoopstang eenvoudig open en dicht te schuiven. Ontdek hoe deze veranda er bij u uit komt te zien!

Schuifdak: 4 meter breed


Schuifdak: 5 meter breed


Schuifdak: 6 meter breed 

3D versie van jouw veranda | AR | Top-Veranda's.nl

Deze Exclusive veranda van Top-Veranda's is de ferrari onder de overkappingen. De Superior Edition is een veranda met extreem hoge draagkracht - en dat op slechts twee staanders! Door de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze veranda dan ook uitermate geschikt voor horecaondernemingen en sportverenigingen. Welk formaat past bij uw wensen? Klik en ontdek het zelf!

Exclusive Edition: 4 meter breed


Exclusive Edition: 5 meter breed


Exclusive Edition: 6 meter breed 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden