Overkapping Heesch

Wilt u een overkapping kopen in de buurt van Heesch? Top veranda's verkoopt onderhoudsarme overkappingen met tien jaar garantie! Een overkapping is een prachtige verlenging van uw huis. Met een overkapping kunt u 's zomers lekker in de schaduw zitten en in de winter juist warm met een terraskachel erbij. Ziet u zichzelf al zitten met een kop warme chocolademelk?

Aluminium overkapping in Heesch

Een aluminium overkapping is een echte aanwinst voor uw huis. Aluminium is een stevig materiaal wat tegelijkertijd onderhoudsarm is. U hoeft alleen één keer in de zoveel tijd een doekje erover te halen om het schoon te houden! Onze aluminium overkappingen staan als een huis en zijn weerbestendig. Zelfs bij vorst of een ernstige storm hoeft u zich geen zorgen te maken. De aluminium overkapping zijn in drie standaardkleuren te koop: 

  • Wit (RAL 9016)
  • Crèmewit (RAL 9001)
  • Grijs antractiet (RAL 7016)

Mocht u toch een andere kleur voor uw overkapping in Heesch willen, kunt u het beste advies vragen aan een van onze medewerkers. 

Genoeg keuze in overkappingen

Er zijn natuurlijk de standaarduitvoeringen, maar u kunt ook zelf opties toevoegen. U kunt zoals vermeld al de kleur zelf kiezen, maar ook in de soort dakbedekking moet er nog het één en ander gekozen worden. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de standaard polycarbonaardakplaten, een hitte werende uitvoering of zelf een transparante uitvoering. Overkapping kopen Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel & Oss

Speciale keuze voor overkappingen in Heesch

Ons aanbod reikt verder dan alleen de standaarduitvoeringen die wij verkopen. Ook hebben wij een aantal speciale keuze's waar u zelf misschien niet zo snel aan had gedacht. Wij verkopen de Style Edition, dit is een overkapping die kan bestaan uit een rechte uitvoering met een hoek van 45°, een waaiervorm met een 45° hoek of een waaiervorm met een hoek van 90°. Mocht u geen plek hebben om uw veranda aan uw huis vast te maken, dan kunt u ook kiezen voor onze Freestyle Edition. Dit is een vrijstaande overkapping waar u ook heerlijk een zitje kunt creëren. Bent u op zoek naar een veranda voor een groot oppervlak? Neem dan eens een kijkje bij onze Elite Edition Veranda. Dit is een veranda die tot 7 meter breed en 6 meter diep kan worden. Een echte wereldprimeur van Top Veranda's die ook geschikt is voor de horeca! Ook is er nog een Excellent Edition die eigenlijk de Elite Edition veranda is, maar met een glazen dakbedekking. 

Aluminium overkappingen koopt u bij Top Veranda's

Mocht uw interesse gewekt zijn en u wilt een aluminium overkapping bij Top Veranda's kopen, kom dan eens langs in onze luxe showroom in Den Bosch nabij Heesch en Vught. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een overkapping die bij uw wensen past. Stel uw vragen aan een van onze medewerkers of neem contact met ons op. Wij stellen het zeer op prijs als u wat informatie en foto's meeneemt van de plek waar de overkapping gaat komen, dan kunnen wij een prijsindicatie maken. U kunt online het informatieformulier invullen en een afspraak inplannen.

Plan een bezoek

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden