De Freestyle Edition Veranda


Een prachtige terrasoverkapping is een echte aanwinst in uw tuin. U kunt kiezen voor verschillende kleuren, stijlen, daken en breedtes zodat de veranda naadloos aansluit bij uw interieur. Top Veranda's werkt al jaren met dezelfde montage team. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en dat vraagt om een professionele aanpak door vaklui met goed gereedschap. Dit montage team heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk veranda's in alle soorten en maten. Als u bij ons een veranda gekocht heeft dan komen wij op afspraak de veranda plaatsen.

Brochure aanvragen 

Veranda kopen: geheel op maat

  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • 16 mm polycarbonaat GD helder of GD Opaal
  • Grootprofiel vlak
  • 35 standaard veranda-afmetingen
  • Statische berekening

vrijstaande verandaconstructie

Product omschrijving

Met een vrijstaande verandaconstructie van Top Veranda's is de overkapping in uw tuin geen droom meer, maar binnen no-time werkelijkheid! Bij de Freestyle Edition veranda bevindt de goot zich aan de achterzijde en het hoogtepunt van de veranda aan de voorzijde. Door deze slimme plaatsing is de goot niet direct zichtbaar en behoudt u uw complete uitzicht. Vrijstaande veranda's zijn uit te breiden met verschillende wandopties. Houd wind buiten uw overkapping en kies voor één van de vele mogelijkheden.

Veranda op maat: ontdek de mogelijkheden

Op onze website ontdekt u de vele mogelijkheden met onze veranda's, tuinoverkappingen en tuinkamers: alles is mogelijk! De een wilt graag een polycarbonaat veranda terwijl de ander juist een veranda van glas mooier vindt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in bij onze specialisten en kom gezellig op de koffie.

Veranda's

Bekijk meer productgroepen in de categorie Maatwerk

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden