Hoekvariant Veranda

Top Veranda's biedt voor iedere ruimte de perfecte veranda, zo ook de populaire hoekveranda. Welke vorm uw tuin of woning ook heeft, wij zorgen ervoor dat er altijd een veranda is die bij u past. De Legend Edition om de hoek geeft u de mogelijkheid om niet vast te zitten aan één specifieke veranda vorm. Of de veranda nu recht, om de hoek, vrijstaand of schuin geplaatst moet worden; voor Top Veranda's is niets te gek om uw wensen tegemoet te komen. Bij dit type veranda: de Legend Edition om de hoek heeft u standaard de keuze om uit twee soorten dakbedekking te kiezen:

  • Polycarbonaat GD helder
  • Polycarbonaat GD Opaal

Hoekveranda kopen Den Bosch

De GD Helder is helder van kleur en laat licht door, de GD Opaal is melkwit van kleur. Ondanks dat deze veranda afwijkt van de standaard vormen die veranda’s doorgaans hebben, is ook deze veranda bij ons uit te breiden met onze comfort opties. Ook tegen betaling kunt u kiezen voor polycarbonaat dakbedekking met speciale eigenschappen zoals hittewerende platen. Enkele andere eigenschappen van de hoek veranda zijn:

  • Dakbedekking -  16 mm polycarbonaat Opaal of Helder
  • Goot - Vlakke goot
  • Staanders - 11 x 11 cm
  • Standaard kleuren - Wit RAL 9016 | Zwart structuur RAL 9005 | Antraciet structuur RAL 7016 | Crème wit RAL 9001 | Grijs structuur RAL 9007
     
  • Al vanaf €3.839 ,- te koop bij ons in Den Bosch. 

Bekijk alle prijzen


 

veranda, overkapping tuin, tuinhuizen in een hoek

Tuinoverkapping kopen in Den Bosch

Wist u dat u met de Legend hoek veranda uw veranda door kunt laten lopen om de hoek van uw woning? Op de hoek van uw woning wordt dan een veranda in zogeheten waaiervorm geplaatst. Vanuit hier kunt u uw veranda per meter verder uitbouwen. De waaiervorm is verkrijgbaar in twee maten: een 45 graden hoek en een 90 graden hoek. Dit soort ruime en grote veranda’s hebben als groot voordeel dat ze heel veel extra ruimte opleveren. Daarnaast kunt u ook kiezen of u liever in de zon zit of in de schaduw.

Veranda om de hoek kopen

De meest verkochte veranda's zijn veranda's die recht achter één gevel worden gebouwd. Maar afhankelijk van uw eigen situatie en ruimte eromheen heeft u bij ons ook de keuze voor een ''om de hoek gebouwde veranda'' die twee gevels afsluit. Hierbij zijn verschillende vormen nodig. Bijvoorbeeld een ronde veranda met waaierdak of twee rechte veranda's verbonden met een kwark ''taartpunt'' op de hoek. Dit alles al dan niet voorzien van schuifwanden of deuren.

Veranda op maat vindt u bij Top Veranda's Den Bosch

Veranda op maat kopen

Een veranda om de hoek kan niet iedere leverancier bouwen, aangezien het nogal wat vakmanschap vereist. Onze werknemers maken precieze berekeningen om te zorgen dat de ronding van uw veranda perfect uitkomt, met op de millimeter nauwkeurig geprepareerde 16mm dikke polycarbonaat of glas dakplaten. Daarnaast moet men ook rekening houden met andere elementen. Een aluminium veranda om de hoek werkt bijvoorbeeld lang niet zo sterk als hout dat doet, maar door de temperatuurverschillen aan de twee zijden en het uitzetten en krimpen van de staanders en liggers kan er toch spanning ontstaan. 

Ook voor andere veranda's met polycarbonaat of glas kunt u bij ons terecht. Wanden, glasschuifwanden, tuinkamers en zonwering zijn ook allemaal bij Top Veranda's te koop. Dus woont u nabij Den Bosch, Hedel, Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland of Veghel? Kom dan gezellig langs bij ons in Den Bosch.

Plan uw bezoek

Bekijk meer productgroepen in de categorie Maatwerk

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden