Veranda met schuifdak

Met een veranda met schuifdak gaat er een wereld voor je open! Bij heerlijk zomers weer, kunt u optimaal genieten van de zon en frisse buitenlucht! Is het niet zo lekker weer en heeft u behoefte aan beschutting? Dan kunt u heel gemakkelijk uw dak voor een deel of compleet dicht doen. Erg handig bij typisch Nederland weer! het schuifdak van deze veranda is zowel geschikt voor nieuwe als bestaande veranda's en tuinkamers. Van de Easy edition, de Legend edition tot aan de Expert edition veranda's.. al onze veranda's kunnen voorzien worden met een schuifdak. U kunt het schuifdak handmatig met een telescoopstang open en dicht schuiven.

Veranda met openschuivend dak

Wist u dat ze een veranda die volledig open kan, ook wel cabrio veranda noemen? We hebben enkele eigenschappen van onze terrasoverkapping uitschuifbaar voor u op een rijtje gezet:

  • Dakbedekking - 16 mm polycarbonaat Opaal of Helder
  • 8 mm dik veiligheid glas
  • Standaard kleuren - Wit RAL 9016 | Antraciet structuur RAL 7016 | Grijs structuur RAL 9007 | Zwart structuur RAL 9005

Veranda schuifdak prijzen

  • Al vanaf 3.209 ,-  is onze Legend Edition met schuifdak inclusief polycarbonaat beschikbaar. 

Bekijk alle prijzenBovendien kunt u ook een glazen schuifdak combineren met een mooie zonnescherm. In dat geval bevat het systeem naast glazen panelen ook ondoorzichtige onderdelen, die over of onder het dak kunnen schuiven. Hiermee wordt u beschermd tegen de zon, voor een aangenaam verblijf in uw veranda.

Veranda met openschuivend dak

Veranda die volledig open kan

Het is bij Top Veranda's ook mogelijk om het schuifdak te monteren op andere constructies van hout of aluminium. Zelfs montage op een aluminium veranda van een ander veranda-merk is in 9 van de 10 gevallen geen enkel probleem. Neem eens contact met ons op bezoek onze showroom in Den Bosch. Maakt u de keuze voor polycarbonaat, dan heeft u keuze uit twee varianten; De GD helder of GD opaal. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs ook kiezen voor polycarbonaat met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld hitte werende platen. Kiest u voor ons veiligheidsglas, dan geniet u van een maximale lichtinval. U kunt tegen een meerprijs kiezen voor glas met folie waardoor de dakbedekking er uit ziet als melkglas.

Ook voor de mooiste tuinkamers, glasschuifwanden, zonwering en andere veranda's kunt u bij Top Veranda's terecht!

Plan uw bezoek

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda's