Showroom veranda

Zoekt u naar een showroom om de juiste veranda te vinden? U bent van harte welkom in onze luxe showroom voor adviezen en inspiratie. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomveranda! Dit is namelijk een uitbreiding van uw woonkamer en zorgt voor eindeloos genot van het buitenleven. U kunt er heerlijke zomeravonden doorbrengen en ’s winters met een dekentje en terrasverwarmer de sneeuw zien vallen. Bij ons koopt u een gepersonaliseerde en moderne veranda.

Aluminium veranda voor de beste kwaliteitKom langs in onze showroom en kies een mooie veranda uit

Wij gebruiken aluminium om kwalitatief de beste veranda te maken. Aluminium is namelijk stevig, bestand tegen alle weersinvloeden én onderhoudsarm (een schoonmaakdoekje is genoeg). Daarnaast geeft het een strakke en stijlvolle uitstraling. De dakbedekking kunt u zelf uitkiezen. Hierbij kunt u kiezen uit:

  • Twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • Twee hitte werende uitvoeringen
  • Dakplaten van polycarbonaat
  • Transparante uitvoering

In onze showroom vindt u gegarandeerd een topkwaliteit veranda die in weer en wind overeind blijft staan.

Veranda op maat bestellen in onze showroom

Bent u van plan om een veranda te kopen? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Misschien ziet u niet direct uw droomveranda staan, maar er zijn allerlei mogelijkheden om onze veranda’s te personaliseren. Gaat u bijvoorbeeld voor recht, schuin of vrijstaand? En wilt u achter glas zitten of vindt u een open voorkant prettig? Het is volledig aan u, maar wij kunnen u hier uiteraard bij helpen. Ook qua kleuren heeft u genoeg te kiezen. Onze standaardkleuren zijn wit, grijs, zwart en bruin. We proberen altijd de kleuren van uw huis terug te laten komen in de veranda. Als u een duidelijke foto van uw huis meeneemt naar onze showroom, dan kunt u deze naast de voorbeeld-veranda’s houden om te zien of de kleuren overeenkomen.

Bezoek onze luxe veranda showroom

U bent van harte welkom in onze luxe showroom voor veranda’s in Den Bosch. U kunt online een afspraak maken en daarbij het informatieformulier invullen. Dan kunnen wij een reële prijsindicatie maken. Als u tijdens uw bezoek recente foto’s van de plaats waar de veranda moet gaan komen meeneemt, kunnen wij u uitgebreid adviseren en begeleiden bij het vinden van uw droomveranda. Wij verwelkomen u graag met een kopje thee of koffie en een gebakje!

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden