Showroom veranda

Aluminium veranda's bekijkt u in de showroom van Top Veranda'sZoekt u naar een showroom om de juiste veranda te vinden? U bent van harte welkom in onze luxe showroom voor adviezen en inspiratie. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomveranda! Dit is namelijk een uitbreiding van uw woonkamer en zorgt voor eindeloos genot van het buitenleven. U kunt er eindeloze zomeravonden doorbrengen en ’s winters met een dekentje en terrasverwarmer de sneeuw zien vallen.

Aluminium veranda voor de beste kwaliteit

Wij gebruiken aluminium om kwalitatief de beste veranda te maken. Aluminium is namelijk stevig, bestand tegen alle weersinvloeden én onderhoudsarm (een schoonmaakdoekje is genoeg). Daarnaast geeft het een strakke en stijlvolle uitstraling. De dakbedekking kunt u zelf uitkiezen. Hierbij kunt u kiezen uit:

  • Twee standaard polycarbonaatdakplaten
  • Twee hitte werende uitvoeringen
  • Dakplaten van polycarbonaat
  • Transparante uitvoering

Veranda op maat

Er komen naast de dakbedekking veel andere keuzes kijken bij het uitkiezen van een veranda. Gaat u voor recht, schuin of vrijstaand? En wilt u achter glas zitten of een open voorkant? Het is volledig aan u, maar wij kunnen u hier uiteraard bij helpen!

Bezoek onze luxe veranda showroom

U bent van harte welkom in onze luxe showroom in Den Bosch. U kunt online een afspraak maken en daarbij het informatieformulier invullen. Dan kunnen wij een reële prijsindicatie maken. Als u tijdens uw bezoek recente foto’s meeneemt kunnen wij u uitgebreid adviseren en begeleiden bij het maken van vele keuzes. Wij verwelkomen u graag met een kopje thee of koffie en een gebakje!

Neem contact op >

Aluminium Veranda's bekijkt u in de showroom van Top Veranda's