Complete tuinkamer met dubbele deur

Top Veranda's biedt u de mogelijkheid om uw tuinkamer compleet naar eigen stijl en wensen in te richten. Zoals een complete tuinkamer met dubbele deur en kozijnwanden. Door deze aluminium kozijnwanden en dubbele deur sluit de tuinkamer perfect aan op uw huis. Wij leveren deze tuinkamer met een dubbele deur en de tuinkamer wordt geleverd inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas en is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakbedekking.

  • Standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Grootprofiel vlak
  • Twee vaste zijwanden
  • Voorwand met 4-delige schuifpui
  • Wanden inclusief veiligheidsglas

Ontdek ook de tuinkamer met een schuifpui

Achtergrondkleur

Achtergrond

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Een tuinkamer aan huis zoals u dat wilt!

U kunt uw tuinkamer zo inrichten zoals u wenst, passend bij de stijl van uw woning. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, dus waarom maakt u niet een afspraak met Top Veranda's? U zult versteld staan van het eindresultaat en het combinatievoordeel! De tuinkamer met dubbele deur is standaard inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas.

BROCHURE AANVRAGEN


 

Verschil tussen een tuinkamer en serre?

Uiteraard zijn er verschillende tussen een serre en een tuinkamer. Zo is een serre aan het huis gebouwd en vaak dient deze als extra kamer. Een tuinkamer functioneert als een afgesloten ruimte die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Verder is een tuinkamer ook niet geïsoleerd en is vaak flexibeler en transparanter dan een serre. 

Tuinkamer, veranda of overkapping kopen?

Naast ons aanbod tuinkamers, kunnen wij u ook velen andere tuinproducten zoals veranda's bieden zoals:

Ontdek ook de tuinkamer met glasschuifwand

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor advies & het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze winkel in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden