Complete tuinkamer met schuifpui

Top Verandas showroom bij GroenRijk Den Bosch

​Een complete tuinkamer met schuifpui? Ook dat bieden wij u naast onze veranda's en overkappingen aan. 

  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Grootprofiel vlak
  • Twee vaste zijwanden
  • Voorwand met 4-delige schuifpui
  • Wanden inclusief veiligheidsglas

Tuinkamer met schuifpui kopen in Brabant

Product omschrijving

Iedere woning en tuin is anders. Uiteraard wilt u een tuinkamer waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. De deskundige adviseurs van Top Veranda's zijn u graag van dienst om samen met u de ideale tuinkamer te vinden die uw tuin het best laat uitkomen. Wellicht is dat een tuinkamer met een 4-delige schuifpui met twee vaste wanden.

  • Al vanaf €9.979 verkrijgbaar

Vraag brochure aanRuimte voordeel middels een tuinkamer

Een schuifpui biedt veel daglicht binnen uw veranda en huis én u krijgt een prachtige verbinding met uw tuin. Een ander voordeel van de tuinkamer met schuifpui is dat de schuifdeuren een ruimtevoordeel bieden ten opzichte van openslaande deuren. Onze tuinkamer met 4-delige schuifpui heeft twee schuifbare delen waarmee u zelf bepaalt hoe groot de opening naar buiten wordt. Ook zijn de aluminium kozijnen erg leuk te combineren met de rest van uw woning.

  Ruimte voordeel middels een tuinkamer

Dakbedekking van de tuinkamer

Wilt u een polycarbonaat dakbedekking of toch liever een glazen dakbedekking? Beiden opties zijn mogelijk! En wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om de keuze te maken voor hittewerende dakbedekking? Hierdoor kunt u heerlijk koel genieten in de zomermaanden. Liever een complete tuinkamer met glasschuifwand of toch een complete tuinkamer met dubbele deur? Ook dat is bij ons te koop! Kom de sfeer proeven bij ons in GroenRijk Den Bosch.

Afspraak inplannen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinkamers

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden