Zonwering Heesch

Heeft u last van het felle zonlicht en de warmte in uw veranda in Boxtel? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment zonwering in Heesch! Top Veranda's verkoopt naast prachtige veranda's ook bijpassende zonwering, deze zonwering maakt uw veranda helemaal compleet. 

Voordelen van zonwering in Heesch

Zonwering zorgt ervoor dat als u in uw veranda of tuinkamer zit, er geen felle zon in uw ogen schijnt. Met een veranda is het mogelijk dat er bij een laaghangende zon fel zonlicht in uw ogen schijnt, met zonwering in uw veranda of tuinkamer voorkomt u dit. Nog een voordeel van zonwering in uw veranda of tuinkamer is dat op warme dagen de warmte goed buiten gehouden wordt. Zo blijft u lekker koel op de warme zomerdagen. Woont u in een drukke woonwijk en heeft u wel eens last van de inkijk van de buren of pottenkijkers? Ook dit gaat u tegen met de juiste zonwering. Zo kunt u rustig in uw veranda of tuinkamer zitten met veel meer privacy! Zo heeft zonwering dus meer voordelen dan alleen echt de zon weren. 

Types zonwering in Heesch

Als u bij Top Veranda's een veranda koopt in Heesch, is het natuurlijk de bedoeling dat deze aan al uw wensen voldoet. Door onze verschillende soorten zonwering heeft u genoeg keuze en is er altijd wel een type zonwering die bij u past. Wij verkopen de volgende types: 

De screens hebben een zeer strakke afwerking waardoor de zonwering bijna lijkt op te gaan in de veranda zelf. Door de aluminium behuizing waarin de screens vastzitten is deze makkelijk te bedienen. Dit kan eventueel met of zonder afstandsbediening. De lamellendoeken zijn zonwerend omdat er aluminium draden in verwerkt zijn, deze zijn exclusief voor Top Veranda's geproduceerd en van goede kwaliteit. De onderdak zonwering (met Tracfix) is zonwering die door de Tracfix perfect aansluit bij de aluminium behuizing. Zo vormt zich een strak doek wat amper opvalt in uw tuinkamer of veranda. Er zijn drie standaard kleuren beschikbaar voor de onderdak zonwering met Tracfix: wit, crèmewit en grijs antraciet. De onderdak zonwering (GD trend 200) is een gemakkelijk maar luxe uitstralend systeem met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Mocht u een specifieke kleur in uw hoofd hebben voor uw zonwering, dan is dit tegen een meerprijs wellicht mogelijk. 

Zonwering kopen in Heesch

Voor de mooiste zonwering voor uw veranda of tuinkamer in Heesch komt u naar Top Veranda's. Ons ruime aanbod zal u niet teleurstellen! Kom langs in onze luxe showroom en onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte zonwering. Wij zijn zeven dagen per week geopend en gevestigd in Den Bosch. U kunt via ons informatie formulier een afspraak inplannen met één van onze medewerkers. Mocht u op afspraak komen, dan is het van belang dat u een paar recente foto's meeneemt zodat wij een offerte kunnen opstellen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Het gebak en de koffie staat al klaar, tot ziens bij Top Veranda's!

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden