Onderdak zonwering GD trend 200


Onderdakzonwering betekent dat de zonwering aan de binnenkant van het dak verwerkt is. Een terrasoverkapping met een zonwering doek simpel gezegd. Wij verkopen twee verschillende varianten van de onderdak zonwering:

Terrasoverkapping zonwering doek

Bepaal zelf uw schaduw met een onderdakzonwering! Dit degelijke en stijlvolle zonwering systeem van Duitse makelij heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het voorkomt verblinding van de zon en zorgt ervoor dat de opwarming onder uw veranda sterk wordt verminderd. U creëert uw eigen schaduwplek snel en eenvoudig door het elektrische besturingssysteem. De GD Trend 200 is uitgevoerd met een oersterke Somfy motor. Deze krachtige motor is optioneel ook uit te voeren met afstandsbediening.

  • Al vanaf €2.327- verkrijgbaar

Brochure

 


Bepaal uw schaduw met een onderdakzonwering

  • UV bestendig doek
  • Doek is verkrijgbaar in veel kleurvarianten
  • Inclusief elektrische motor van Somfy
  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuurlak (RAL 7016) of grijs structuur (RAL 9007)

Onderdakzonwering kopen in Den Bosch

Tegen een meerprijs kunt u de GD 879 laten uitvoeren met Tracfix. Door het Tracfix-systeem krijgt u een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit en hangt het doek mooi strak onder uw veranda of tuinkamer. U heeft geen last meer van een lichtkier tussen de zijgeleiders en het doek.

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping inclusief accessoires naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zonwering

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden