Plissédoek zonwering

Ontdek onze Splendid terrasoverkapping: de plissedoek! Een uniek product dat een raamdecoratie en zonwering product ineen is. Deze terrasoverkapping is speciaal ontwikkeld voor een terrasoverkapping en is gemaakt van een aluminium frame die heel gemakkelijk gemonteerd kan worden door middel van boren en schroeven. De splendid terrasoverkapping bevindt zich tussen de panelen waardoor er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Ook erg handig is het feit dat de terrasoverkapping geïntegreerde handgrepen heeft en ook nog eens te bedienen is met een bedieningsstok. Onze stoffen zijn leverbaar in drie verschillende kleuren die allemaal niet doorschijnen. Benieuwd welke? Vraag onze brochure dan eens aan of plan een afspraak in bij ons in Den Bosch.

Terrasoverkapping: de product details

  • Geïntegreerde handgreep in treklijst
  • Maximale uitval 5 meter
  • Maximale breedte 1000 mm
  • Leverbaar in 4 standaard RALkleuren
  • Aan twee kanten te bedienen
  • Erg makkelijke montage tussen de panelen 
  • Terrasoverkapping in aluminium frame

Brochure aanvragen

 

plissedoek veranda kopen

Houd rekening met de maten

Laat een van onze deskundige werknemers altijd vooraf de maat inmeten. Door de strakke maat in breedte én hoogte, is er weinig ruimte voor speling. Ook andere zonwering zoals een lamellendoek, onderdak zonwering en screens zonwering zijn bij ons in Den Bosch te koop. 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zonwering

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden