Tuinkamer Brabant

Voor een tuinkamer in de omgeving van Brabant bent u bij ons aan het juiste adres! Een tuinkamer biedt u vele voordelen. Het is een ideale uitbreiding van uw woonkamer en zorgt ervoor dat u elk seizoen weer geniet van het buitenleven. In de zomer van de zon genieten en in de winter de sneeuw zien vallen: het kan allemaal! Onze tuinkamers worden gemaakt van diverse materialen. Kom langs voor een adviesgesprek, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Onze drie varianten tuinkamers in BrabantAluminium Tuinkamer Brabant

Wij hebben drie varianten complete tuinkamers staan in onze showroom in Brabant, met heel veel combinatievoordeel. Deze standaardvarianten zijn er in verschillende maten. Daarnaast hebben we drie verschillende kleuren: wit (RAL9016), crèmewit (RAL9001) en grijs antraciet (RAL7016). De drie standaard tuinkamers die wij hebben zijn:

U kunt de tuinkamer personaliseren zoals u dat wilt. Vindt u het bijvoorbeeld mooier om een glazen wand te vervangen door een aluminium wand? Dan regelen wij dit voor u!

Aluminium zorgt voor het beste resultaat

Wij werken voor al onze producten met aluminium. Dit biedt namelijk vele voordelen. Aluminium is sterk & duurzaam en gaat daardoor jarenlang mee. Daarnaast is het onderhoudsarm, slechts een schoonmaakdoekje is genoeg! Het oog wil uiteraard ook wat: een aluminium tuinkamer zorgt voor een strakke en sfeervolle uitstraling van uw tuinkamer in Brabant.

Geen serre of uitbouw nodig met een tuinkamer in Brabant!

Een tuinkamer in Brabant is een geschikt alternatief voor een serre of uitbouw. U bereikt hetzelfde effect (een uitgebreide woonkamer) terwijl de kosten vele malen lager zijn. Het voornaamste verschil tussen een serre en een tuinkamer is dat een serre aan het huis vast zit en een tuinkamer een afgesloten ruimte is.

Kom langs in onze luxe showroom in Brabant en bekijk onze tuinkamers

U bent van harte welkom in onze luxe showroom in Den Bosch voor advies en inspiratie. U kunt online een afspraak inplannen en daarbij het informatieformulier invullen. Zo kunnen wij een goede prijsindicatie maken. Daarnaast kunt u recente foto’s meenemen tijdens het bezoek om u van passend advies te voorzien. Koffie of thee met een gebakje staan klaar!

 

Aluminium Tuinkamer kopen in Brabant

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden