Complete tuinkamer met dubbele deur


Complete tuinkamer met dubbele deur kopen?

Top Veranda's biedt u de mogelijkheid om uw tuinkamer compleet naar eigen stijl en wensen in te richten. Zoals een complete tuinkamer met dubbele deur en kozijnwanden. Door deze aluminium kozijnwanden en dubbele deur sluit de tuinkamer perfect aan op uw huis. Wij leveren deze tuinkamer met een dubbele deur en de tuinkamer wordt geleverd inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas en is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakbedekking.

  • Standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Grootprofiel vlak
  • Twee vaste zijwanden
  • Voorwand met 4-delige schuifpui
  • Wanden inclusief veiligheidsglas

Complete tuinkamer met dubbele deur kopen?

Productomschrijving

U kunt uw tuinkamer zo inrichten zoals u wenst, passend bij de stijl van uw woning. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, dus waarom maakt u niet een afspraak met Top Veranda's? U zult versteld staan van het eindresultaat en het combinatievoordeel! De tuinkamer met dubbele deur is standaard inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas.

Brochure aanvragen

 


Tuinkamer met glazen schuifwanden

Met een mooie veranda of tuinkamer kan u het hele jaar door genieten van een mooie extra ruimte met veel glas en licht. Bovendien is een tuinkamer een uitstekend alternatief voor een serre of een uitbouw. Een tuinkamer is in verhouding ook vaak een stuk goedkoper dan een gehele uitbouw voor het huis. Ga nu ook volop genieten van het buitenleven zowel in de winter- als zomermaanden.

Verschil tussen een tuinkamer en serre? Lees verder

Uiteraard zijn er verschillende tussen een serre en een tuinkamer. Zo is een serre aan het huis gebouwd en vaak dient deze als extra kamer. Een tuinkamer functioneert als een afgesloten ruimte die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Verder is een tuinkamer ook niet geïsoleerd en is vaak flexibeler en transparanter dan een serre. 

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Vrijstaande tuinkamer met dubbele deuren

U heeft gegarandeerd een unieke en prachtige tuinkamer wanneer u in zee gaat met Top Veranda's. Zo zijn wij bij GroenRijk Den Bosch al jarenlang leverancier voor tuinproducten van hoge kwaliteit! Wij kunnen u een standaard tuinkamer leveren, maar ook kunt u ervoor kiezen om uw tuinkamer op maat te laten maken. In onze brochure kunt u standaardvarianten tuinkamers vinden die we in diverse maten kunnen leveren. Maar voldoen deze standaard tuinkamers niet aan uw wensen en voorkeuren? Plan dan eens een bezoek in en laat u informeren naar de mogelijkheden. 

Tuinkamer, veranda of glasschuifwand kopen?

Naast ons aanbod tuinkamers, kunnen wij u ook velen andere tuinproducten zoals veranda's bieden zoals:

Afspraak inplannen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een tuinkamer naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinkamers

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden