Zonwering Den Bosch

Bent u op zoek naar de beste zonwering voor uw veranda in de omgeving van Den Bosch? Kom dan naar Top Veranda's! 

Zonwering kopen in Den Bosch

Top Veranda's heeft naast een ruim aanbod veranda's ook bijpassende zonweringssystemen. Met de zonwering van Top Veranda's heeft u nooit meer last van die vervelende laaghangende zon in uw ogen. Wij verkopen verschillende soorten zonwering, allemaal van Duitse kwaliteit. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van veranda's inclusief zonwering. Zo krijgt u de beste kwaliteit zonwering voor een goede prijs! 

Verschillende soorten zonwering in Den Bosch

Top Veranda's verkoopt naast veranda's dus ook goede kwaliteit zonwering. Wij hebben vier verschillende soorten zonwering, allemaal met hun eigen voordelen. Wij verkopen de volgende soorten zonwering in Den Bosch:

Screens zorgen ervoor dat u de zon, wind en warmte kunt controleren in uw veranda. Een screen is een soort zonwering wat bestaat uit een doek en een aluminium behuizing. Deze behuizing wordt aan uw veranda gemonteerd en het doek is elektrisch te bedienen. De doekkeuze kunt u zelf uitkiezen. De lamellendoeken die wij verkopen en monteren zijn zonwerend doordat er aluminium draden in verwerkt zijn, deze weerkaatsen het zonlicht. De lamellendoeken zijn beschikbaar in drie kleuren: geel, donkergrijs en lichtgrijs. De onderdak zonwering (GD trend 200) is een zonwering die eenvoudig te bedienen is door het elektrische besturingssysteem, een sterke Somfy motor. Deze zonwering kan eventueel worden geleverd met een afstandsbediening. De onderdak zonwering met Tracfix is gemaakt van sterk aluminium en is beschikbaar in drie standaard kleuren: wit, crèmewit of grijs antraciet. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere kleur, dit is tegen een meerprijs mogelijk. Mede door het Tracfix systeem zit de zonwering nog beter in de behuizing en heeft deze een echt strakke en luxe uitstraling. Al deze zonweringssystemen zijn gemakkelijk te bedienen en zorgen ervoor dat u geen last meer hebt van de zon of de warmte in uw veranda. Nog een extra voordeel van zonwering in uw veranda is dat u geen last meer hebt van inkijk van de buren en rustig in uw veranda kunt genieten.

Kom langs in de showroom voor veranda's en zonwering in Den Bosch!

In onze luxe showroom in Den Bosch kunt u terecht voor ons gehele aanbod veranda's en zonwering. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, of een afspraak in te plannen. U kunt via ons informatieformulier een afspraak met één van onze medewerkers maken. Het is van belang dat u voor deze afspraak een aantal recente foto's maakt van de huidige situatie in uw huis, bijvoorbeeld de plek waar de veranda of zonwering straks komt. Zo kunnen wij direct een offerte voor u opstellen en weet u gelijk waar u aan toe bent! Wij zijn zeven dagen per week geopend, u kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Een kopje koffie of thee met een gebakje staan al voor u klaar. 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden