Screens zonwering


Een screen zonwering koopt u gemakkelijk bij Top Veranda's in Den Bosch. Simpelweg gezegd is een screen van een overkapping of veranda een verticaal hangend ''screen'' ofwel scherm die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Een groot voordeel van deze rolluiken is dat de screens hoge temperatuurstijging in uw woning voorkomen en de zonwering beschermt u daarnaast tegen storende lichtinval. Buitenzonwering houdt dus de zon tegen en de warme buiten, wat zorgt voor een aangename temperatuur! Altijd genieten dus. Een ander groot voordeel van screen zonwering is dat het zicht vanuit uw woning naar buiten behouden blijft (afhankelijk van de gekozen kleur en situatie). Bent u gesteld op uw privacy? Dan is een screen zonwering ideaal voor u. 

Screens ramen - buitenzonwering

Door middel van een verticale zonwering controleert u de zon, wind en warmte naar uw geheel eigen wensen. Dit is voornamelijk bij een laagstaande zon of een kille wind de ideale oplossing. Hoe zit zo'n screen zonwering nu eigenlijk in elkaar? Het systeem van een screen bestaat uit een cassette, oprol-as, doek en een onderlijst. Vaak is het doek verzwaard door middel van een holle aluminium onderlijst verzwaard met ijzer. Deze onderlijst glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. 

  • Al vanaf €1.039 ,- verkrijgbaar

Brochure aanvragen

 


Zonnescreen kopen

Een zonnescreen biedt u naast bescherming tegen zon en wind ook nog eens de mogelijkheid om bijvoorbeeld de tuinkamer af te sluiten, wat uw privacy aanzienlijk vergroot. De verticale zonwering van Top Veranda's worden standaard uitgevoerd met een oersterke Somfy-motor, welke met een schakelaar te bedienen is. Deze krachtige motor is optioneel ook uit te voeren met afstandsbediening. De doekkeuze bij een screen is ook geheel naar uw eigen wensen uit te zoeken.

screen zonwering kopen voor buiten in Den Bosch

Screens zonwering buiten

Ook in de wintermaanden komen deze screens goed van pas! Screens hebben namelijk een isolerende functie die ook in de wintermaanden goed van pas komt. Sluit eens ‘s avonds en ‘s nachts uw zonnescreens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. Daarmee bespaart u direct op de kosten van de airconditioning & zet u in de winter uw verwarming een graadje lager met lagere stookkosten als gevolg. Een zonnescreen is dus een échte investering waar u niet alleen blij mee bent, maar ook uw portemonnee!

  • Doek: UV-bestendig doek
  • Motor: Somfy motor
  • Afstandsbediening: optioneel
  • Standaard kleuren cassettes: Zwart structuur (RAL 9005) | Wit RAL 9016 | Antraciet RAL 7016 | Crème wit RAL 9001 | Grijs RAL 9007

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping inclusief accessoires en extra's naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zonwering

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden